Father Of The Turks
Onaylı Üye
Hocam handmade bir hesap kasıp koyabilirsin 5 değiş 15 euro'ya koy gider rahatlıkla
evet el ile kasıyorum zaten hocam peki ortalama kaç günde satılır bu işte para var sanırım ya bu iş olursa harika olur gece gündüz hesap kasarım
Şansına bağlı ilk satılma zamanı hocam orada güvenilir satıcı olursan herkes ondan sonra sendeş
Ayni sekilde arkadasim dogru soyluyor bizde ardasimla beraber ayni yerden satis yapiyoruzHocam handmade bir hesap kasıp koyabilirsin 5 değiş 15 euro'ya koy gider rahatlıkla
aynen dostum bu aklıma yatmıştı zatenMinimum 8 Euro'dan satılıyor diye biliyorum o sitede, yani çok rahat bir şekilde satabilirsiniz hocam. Hatta benden duymuş olmayın TL bazında unranked hesap satın alıp EB24'te satabilirsiniz.
internette varArkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.
Bende başlayacağım yakında, EB24'ün sistemini çözmeye çalışıyorum.aynen dostum bu aklıma yatmıştı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?