Üye
bende hesap satıyordum bu sitede , oldukça iyi ve güvenilir bir site. para çekme zorlamıştı onun dışında bir zorluğu yok. piyasaya bakarak fiyat koyabilirsin.Arkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.
hocam şeyden sinir oluyorum mesala koyucam böyle 2 3 ay bekliyicek falan hızlıca alınması için ne yapılır ucuz mu koymam gerekiyor mesela en ucuz 9 euro dan gidiyor ise ben 8 koysambende hesap satıyordum bu sitede , oldukça iyi ve güvenilir bir site. para çekme zorlamıştı onun dışında bir zorluğu yok. piyasaya bakarak fiyat koyabilirsin.
discordda kratos diye bi adam vardı bi ara cashflow yapıyodu bgyde fln paylaşıldı hattaArkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.
hocam tr için söylüyorum itemsatış üzerinden satış yapabilirsin 1 sorun oldu zaman hemen ilgileniyorlarArkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.
Arkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?