Seçkin Üye
beyler lole tıklıyorum imleçin yanında mavi bir çember dönüyor 2 saniye felan daha sonra gidiyor ve öyle kalıyor görev yöneticisinde riot client açılıyor ama lol açılmıyor bilgisi olan varmı
hallettim reis eyvallahlolün dosya konumunda game klasöründen lol uygulamasını sil daha sonra görev yönetisinde lol ile ilgili olan bir şey varsa görevi sonlandır de sonra masaüstünden aç oyunu açılır knk
Post automatically merged:
lolün clientini sil sadece başka bir dosya silme
Böyle durumlarda ilk yapman gereken şey görev yöneticisini açmak. Ayarlardan aratabilir veya Ctrl+shift+esc kombosuyla açabilirsin. Görev yöneticisini açtıktan sonra alta doğru inerek LoL clientini bulmalısın (LoL simgesini yani.). Bulduktan sonra üzerine tıklayıp sağ aşağıdan görevi sonlandıra basman yeterli muhtemelen bir daha denediğinde oyun açılacaktır. Bunu her LoL tepki vermediğinde yapabilirsin.beyler lole tıklıyorum imleçin yanında mavi bir çember dönüyor 2 saniye felan daha sonra gidiyor ve öyle kalıyor görev yöneticisinde riot client açılıyor ama lol açılmıyor bilgisi olan varmı
bunları denedım reıs cozumu baska yollarla hallettım sagolasınBöyle durumlarda ilk yapman gereken şey görev yöneticisini açmak. Ayarlardan aratabilir veya Ctrl+shift+esc kombosuyla açabilirsin. Görev yöneticisini açtıktan sonra alta doğru inerek LoL clientini bulmalısın (LoL simgesini yani.). Bulduktan sonra üzerine tıklayıp sağ aşağıdan görevi sonlandıra basman yeterli muhtemelen bir daha denediğinde oyun açılacaktır. Bunu her LoL tepki vermediğinde yapabilirsin.
kanka son güncellemeden sonramı oldu ? olduysa lolun butun dosyalarını silip yüklemeni tavsiye derimbeyler lole tıklıyorum imleçin yanında mavi bir çember dönüyor 2 saniye felan daha sonra gidiyor ve öyle kalıyor görev yöneticisinde riot client açılıyor ama lol açılmıyor bilgisi olan varmı
windown hangi sürümünü kullaanıyorsun uyumluluk sorunu olabilirbeyler lole tıklıyorum imleçin yanında mavi bir çember dönüyor 2 saniye felan daha sonra gidiyor ve öyle kalıyor görev yöneticisinde riot client açılıyor ama lol açılmıyor bilgisi olan varmı