25 Tem 2021 #1 Kata0fGod K Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2020 Mesajlar 83 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI şifremi giroyrum böyle kalıyor nedeni sizce nedir
25 Tem 2021 #2 yusuftrking1 Y Seçkin Üye Katılım 21 Haz 2019 Mesajlar 307 Çözümler 2 Tepki puanı 24 Ödüller 2 Yaş 27 6 HİZMET YILI yönetici olarak çalıştırmayı çalış olmuyorsa oyunun dosylarınından açmaya çalış oda olmuyorsa sil tekrar yükle Oyla 0 Olumsuz oyla
yönetici olarak çalıştırmayı çalış olmuyorsa oyunun dosylarınından açmaya çalış oda olmuyorsa sil tekrar yükle
25 Tem 2021 Konuyu başlatan #3 Kata0fGod K Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2020 Mesajlar 83 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI yusuftrking1' Alıntı: yönetici olarak çalıştırmayı çalış olmuyorsa oyunun dosylarınından açmaya çalış oda olmuyorsa sil tekrar yükle Genişletmek için tıklayın ... kanka buraya kadar geliyor ama burdan sonrası öyle kalıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
yusuftrking1' Alıntı: yönetici olarak çalıştırmayı çalış olmuyorsa oyunun dosylarınından açmaya çalış oda olmuyorsa sil tekrar yükle Genişletmek için tıklayın ... kanka buraya kadar geliyor ama burdan sonrası öyle kalıyor
25 Tem 2021 #4 kayrafatma K Onaylı Üye Katılım 23 Tem 2021 Mesajlar 55 Tepki puanı 6 Yaş 23 4 HİZMET YILI denetim masasından lolü silip tekrar yükle Oyla 0 Olumsuz oyla
25 Tem 2021 Konuyu başlatan #5 Kata0fGod K Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2020 Mesajlar 83 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI yusuftrking1' Alıntı: yönetici olarak çalıştırmayı çalış olmuyorsa oyunun dosylarınından açmaya çalış oda olmuyorsa sil tekrar yükle Genişletmek için tıklayın ... kayrafatma' Alıntı: denetim masasından lolü silip tekrar yükle Genişletmek için tıklayın ... eywallah beyler sildim oldu sagolun Oyla 0 Olumsuz oyla
yusuftrking1' Alıntı: yönetici olarak çalıştırmayı çalış olmuyorsa oyunun dosylarınından açmaya çalış oda olmuyorsa sil tekrar yükle Genişletmek için tıklayın ... kayrafatma' Alıntı: denetim masasından lolü silip tekrar yükle Genişletmek için tıklayın ... eywallah beyler sildim oldu sagolun