Onaylı Üye
İleri düzey sc bilmekten kastın nedir?Nick: BH DarKHorizon
Her lane oynayabiliyorum
scli olması şart
mikrafon şart
ileri düzey sc bilmesi şart
lane farketmez.
Merhaba, scye başladığımda dereceli sezonunun bitmesine yaklaşık 3 ay falan vardı bu yüzden sadece eğlenmeye baktım sabit herolar oynamak yerine derecelide bile bilmediğim heroları test ettim. çünkü wt 50 altındaydı ve maç kazansam bile 13 lpden yüksek bir lp vermiyordu. Bu yüzden sadece eğlenmeye baktım bi ara odaklanıp oynadım yaklaşık 15 el üst üste tek olmama rağmen zafer aldım kontrol edebilirsin
Scripti bilsin yeterli demek istedim.İleri düzey sc bilmekten kastın nedir?
Yazmak için mi yazıyorsun ? yaşın 10 falan mı? sc bilsin yeter demişim insanı sinir etmekten başka işe yaramıyorsun boşsun...Kendine booster mi arıyorsun yoksa oyun arkadaşımı?
ileri düzey sc dedigine gore sende baya hakimsin eğer oyleyse dc adresim bu eklersin !ᴄɪʜᴀᴛ#0253
Adc de her heroda baya iyiyim diger laneler sayılı herolarda her lane de bi goat herom vardır ama geçen sezon plat 1 bu sezon 1 maçta gold 1 yaptı esnek uyarsa eklersin oyun içi nick bırakmıyorum dc ekle 7/24 açıgım
Bana da beni ekle demiştin sonra sildin oyun bile giremeden anlam veremedim xDileri düzey sc dedigine gore sende baya hakimsin eğer oyleyse dc adresim bu eklersin !ᴄɪʜᴀᴛ#0253
Adc de her heroda baya iyiyim diger laneler sayılı herolarda her lane de bi goat herom vardır ama geçen sezon plat 1 bu sezon 1 maçta gold 1 yaptı esnek uyarsa eklersin oyun içi nick bırakmıyorum dc ekle 7/24 açıgım
görünüşe göre boosterKendine booster mi arıyorsun yoksa oyun arkadaşımı?
dostum adc mainim ekle girelim İdilVanArtNick: BH DarKHorizon
Her lane oynayabiliyorum
scli olması şart
mikrafon şart
ileri düzey sc bilmesi şart
lane farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?