LoL ARAM Boost hilesi nereden bulunabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Selam, kolay gelsin. Biliyorsunuz, MÖ kasmak çok zor. Eskisi gibi kasılmıyor. Bir yerden duydum: ARAM Boost diye bir hile varmış. ARAM'da çalışıyormuş sadece. Nereden bulabiliriz onu acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben şey diye biliyorum aramdaki rp ile yapılan takviyenin açığı vardı onu basınca ekstra mavi öz veriyordu

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam KBotExt de mevcut fakat RP gereksinimi var şimdi rp nizin bir şampiyon aldıktan sonra 94 ten az bir rakama düşmesi gerekir mesela diyelim
354 RP niz var bu aram boost işe yarayacaktır rp niz 94 olması gerekiyor yaptıktan sonra / Eskisi gibi her seferinde rpsiz yapamıyoruz Günde 1 kere yapabiliyoruz
ve yaptıktan sonra 24 saat sonra refund rp diyip iade etmeniz gerekiyor hemen iade etmeye kalkarsanız şampiyonu rp niz boşa gidecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam KBotExt de mevcut fakat RP gereksinimi var şimdi rp nizin bir şampiyon aldıktan sonra 94 ten az bir rakama düşmesi gerekir mesela diyelim
354 RP niz var bu aram boost işe yarayacaktır rp niz 94 olması gerekiyor yaptıktan sonra / Eskisi gibi her seferinde rpsiz yapamıyoruz Günde 1 kere yapabiliyoruz
ve yaptıktan sonra 24 saat sonra refund rp diyip iade etmeniz gerekiyor hemen iade etmeye kalkarsanız şampiyonu rp niz boşa gidecektir.

KBotExt'den daha iyisi yok mu ya. Bende araştırdım da bulamadım düzgün bir tane.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kbotext'de var sadece fakat o da mavi öz vermiyor sadece kostüm açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...