10 May 2021 #1 Pixell55 P Onaylı Üye Katılım 18 Nis 2019 Mesajlar 73 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba demek isterim lol aram boost ta boyle bir hata aliyorum ne yaptiysam da cozumunu bulamadim bilen varsa yardim edebilirmi simdi den teşekkürler
Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba demek isterim lol aram boost ta boyle bir hata aliyorum ne yaptiysam da cozumunu bulamadim bilen varsa yardim edebilirmi simdi den teşekkürler
Çözüm #Roaccat 10 May 2021 Aşağıda verdiklerimi indirin ve kurun. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin bilgisayarı yeniden başlatıp hileyle girmeye çalışın.
Aşağıda verdiklerimi indirin ve kurun. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin bilgisayarı yeniden başlatıp hileyle girmeye çalışın.
10 May 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Aşağıda verdiklerimi indirin ve kurun. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin bilgisayarı yeniden başlatıp hileyle girmeye çalışın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Aşağıda verdiklerimi indirin ve kurun. DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin bilgisayarı yeniden başlatıp hileyle girmeye çalışın.