2 Ara 2020 #1 RescoVery Süper Üye Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 813 Çözümler 4 Tepki puanı 206 Ödüller 10 9 HİZMET YILI beyler aramda level botu gibi birşey varmı kendim manuel olarak forumdaki aramboostu kullanıcam o da level kasıcak varmı böyle birşey
beyler aramda level botu gibi birşey varmı kendim manuel olarak forumdaki aramboostu kullanıcam o da level kasıcak varmı böyle birşey
2 Ara 2020 #2 Arteonnn A Sadece Arteon Onaylı Üye Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 102 Tepki puanı 9 Ödüller 1 Yaş 27 5 HİZMET YILI Bildiğim kadarıyla düzgün olarak çalısan yok, zaten olanlarla da yapınca ban garanti.
2 Ara 2020 Yasaklandı #3 msportbmw M Banlı Üye Katılım 22 Nis 2020 Mesajlar 147 Tepki puanı 6 Yaş 30 6 HİZMET YILI eskiden pek ban yemiyordu yapanlar hesap biriktirip satıyordu şuan bildiğim kadarıyla ban yiyor kasarsan bile çoğunlukta ücretli oldu diye biliyorum.
eskiden pek ban yemiyordu yapanlar hesap biriktirip satıyordu şuan bildiğim kadarıyla ban yiyor kasarsan bile çoğunlukta ücretli oldu diye biliyorum.
2 Ara 2020 #4 Atmosk A Seçkin Üye Katılım 18 Tem 2020 Mesajlar 310 Tepki puanı 44 Ödüller 3 Yaş 36 5 HİZMET YILI There are some, but you'll get banned quickly. The paid ones still carry a high risk, if you get one report you're pretty much done. Honestly not worth it in my opinion just due to how aggressive Riot is with reports.
There are some, but you'll get banned quickly. The paid ones still carry a high risk, if you get one report you're pretty much done. Honestly not worth it in my opinion just due to how aggressive Riot is with reports.
2 Ara 2020 #5 spereus S Üye Katılım 1 Ara 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 0 Yaş 33 5 HİZMET YILI Kesınlıkle bulaşma kardesım bosver boyle seylere gerek yok.