Onaylı Üye
PC'de tüm script, lobby crasher gibi uygulamaları kaldırmama rağmen rastgele bi hesapta girip normal bir şekilde 5-10 maç attım sonra hesap direkt 3. yazılımdan perma ban yedi, hwid ban olayi olabilir mi ?
kral ben yeni hesap kursam da ban yiyorum lolu silip yeniden indirsem de ban yiyorum simdi baska forumun spooferini kullanicam bakalim ne olucakBayağı zamandır hile kullanarak oynuyorum ama hiç hwid ban yemedim, ki zaten LoL de hwid ban olayı yoktu hiç bir zaman olmadı ileride gelirmi gelmezmi meçhul
Kardşeim dosyalarında yasaklı bir şey vardırkral ben yeni hesap kursam da ban yiyorum lolu silip yeniden indirsem de ban yiyorum simdi baska forumun spooferini kullanicam bakalim ne olucak
spoofer hwid ban için kullanılır eğer sen oynarken script açıyorsan hesapların ban yemesi normal herkesde öyle şu anda ama eskiden script kullanıp şimdi kullanmıyorsan ve ban yiyorsan riot client dosya tespit ettiği içindir bilgisayara temizinden bi format at scriptsiz bir şekilde oyna o zaman ban yemezsinkral ben yeni hesap kursam da ban yiyorum lolu silip yeniden indirsem de ban yiyorum simdi baska forumun spooferini kullanicam bakalim ne olucak
script degil aram boost kullandim sadece ve oyundan cikarkende un hook yapip dosyalari temizledi boost uygulamasi oyuna tam onarim yaptim yeni hesap actim yeniden yükledim duzelmedi sorun simdi virus programimla temizlik yapip reset attim yeni hesap acip denicemspoofer hwid ban için kullanılır eğer sen oynarken script açıyorsan hesapların ban yemesi normal herkesde öyle şu anda ama eskiden script kullanıp şimdi kullanmıyorsan ve ban yiyorsan riot client dosya tespit ettiği içindir bilgisayara temizinden bi format at scriptsiz bir şekilde oyna o zaman ban yemezsin