Lol ayarlarım kayıtlı kalmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lol ayarlarım kayıtlı kalmıyor ben değiştiriyom açıp kapatınca eski haline dönüyor. Yt den bi video izleyip ben yaptım bunu yani kayıtlı kalmama ayarnı ben yaptım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum geri eski haline çevircem bi dosyanın özelliklerini açıp bişeyleri değiştrimiştim sürekli aynı ayarda kalsın diye

Kemal
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
o bende de arada oluyor lolün config dosyasını salt okunur yapmayı dene

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Üstteki arkadaşın dediği gibi, config dosyasına sağ tık yapıp özelliklerden salt okunur tiklemelisin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Riot Games klasörüne girin, League of Legends klasörünü açın, daha sonra Config açın. En altta "Persisted Settings" var. Muhtemelen onu daha önce salt okunur olarak işaretledin. Sağ tıklayıp özelliklere tıkla ve salt okunur da tik varsa kaldır. İstediğin ayarları yaptıktan sonra tekrar salt okunur işaretleyebilirsin.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kısayol tışlarımı yoksa grafik ayarlarmı ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim daha onaylı üye değilsin scripti kullanmadan nasıl yorum yapabiliyorsun ?
Konunun script ile bir alakası yok sanırım. Aynı sorunu ben de yaşadım daha dün çözdüm hatta. League of Legends ayarlarından bahsediyor. (esc basınca gelen)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
salt okunurluğu değiştir. sorun büyük ihtimal ondan kaynaklı. çok eskiden banada olmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...