TFT ye ayarı bi istemci yapmak para ister az buz parada deyil ha o yüzden şu anoraml durumda zor yapamakKendi sitesinde yazan duruma göre ;
Bakım Bildirimi: Acil Bakım Çalışması
Yayımlanma: 26 Nisan 2020 04:22 GMT+3
Acil bakım çalışması nedeniyle platform şu anda devre dışı.
TFT Sistemi geldiğinden beri bu sorunlar bi düzelmedi ayrı bi istemci yapsalar daha iyi olacak ama malum Ramazan ayı dolayısıylada sistem çöküyor sanırım çok aşırı yoğunluk var bilemedim
koskoca lolün parasımı yok ?TFT ye ayarı bi istemci yapmak para ister az buz parada deyil ha o yüzden şu anoraml durumda zor yapamak
ne zamn bıtıcek bakım?Kendi sitesinde yazan duruma göre ;
Bakım Bildirimi: Acil Bakım Çalışması
Yayımlanma: 26 Nisan 2020 04:22 GMT+3
Acil bakım çalışması nedeniyle platform şu anda devre dışı.
TFT Sistemi geldiğinden beri bu sorunlar bi düzelmedi ayrı bi istemci yapsalar daha iyi olacak ama malum Ramazan ayı dolayısıylada sistem çöküyor sanırım çok aşırı yoğunluk var bilemedim
inş bekliyoruz kardeşimSabaha düzelirmi acaba
belirsizne zamn bıtıcek bakım?
sorma kardeşim yaahhh ahh bi haftasonumuz var sahuru yapıp sabahlarız diyoruz şu şansa bak
aynen sürekli bir bakım çalışması vartft bi geldi sunucu hep bakıma girdi
katılıyorum sana dostumyasuo lux kostümünden kaldırdıkları parayla daha iyi bir servis saglayıcısı ve gelişmiş bi launcerler ile düzeltecekleri durumu ceblerinden para cıkarmayarak camura sokarak bogulan tr serveri gg xD
Aynen Lux'a Ezreal'e çıkardıkları skin hiç bir champ da yokÖyle deme bro daha lux a skin çıkartıcaklar serverların ne önemi var ki ?
Yeni bir şey değil sistem kaldırmıyorÇok yogun ya ondandır yada yeni birşey getiriyodur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?