LoL ban dalgası ne kadar sürer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NOTE
Ban dalgasının ne kadar süreceğine dair kesin bir açıklama yoktur, konu yanlış bilgilendirmeler içerebilir.
MadcodeR*
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şuanda ban wave var ana hesaplarla girmeyin

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende sc kullandımda talep actım ban sebebım bu
Players have reported you 8 times in the past 67 games for leaving matches. It is, to borrow a human phrase, “not cool.” Please do not leave games.
kac senelık hesap 10k ustu hesap gecmısı var hesap 10 senelık neredeyse karakter secıp sıgaraya cıkıp gelıyorum mınyonlara yetısıyorum anlamadım
kalkar mı hesap 3 senedır falan ban yemedı hıc bır seyde kalıcı yemısım bırde sey sorcam hesap duruyor dıger hesaptan baktım gozukuyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
merhabalar lol ban dalgası tahminen kaç hafta sürer ve ban dalgası bitene kadar yedek hesapta hile açsam birşey olur mu cidden bilmediğimden soruyorum
şuan açarsan ban yeme ihtimalin var hatta garanti diyebilirim. Sc bi 4 5 güne zaten güncellenir diye düşünüyorum veya güncelleme geldikten kısa bir süre sonra.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sezon güncellenene kadar girme bro main hesapla asla 10 yıllık çar gitti

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
An itibariyle benim main hesapta ban yedi tüh aw ne zamandır kullanıyordum Sc den dolayı mı yedi aceba

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Şansa bak keşke bilseydim benimde hesap gitti hiç bir şeye acımıyorum bir dünya kutu biriktirmiştim toplu açmak için b*k yoluna gitti :D

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1 haftada 7 tane hesap banlatım :D düzelse güzel olur
çabana hayran kaldım
Post automatically merged:

Hadi hayırlı olsun :d (euw hesap)
Ekli dosyayı görüntüle 89406

(tr hesap) 2 hesap ban yememiş diğer hesap yemeseydi de bu hesap yeseydi keşke aq (ire main değilim çarı çözme çabaları bunlar arkadaşlar)
Ekli dosyayı görüntüle 89407
başka şampiyonlar deneye bilirsin. Mesela Quin veya Kayle hem kite yapabilmen kolay hemde ireliadan daha rahat

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
onun belli bir süresi yok sadece şöyle anlayabilirsin diye düşünüyorum fresh bir acc'de oyna eğer ban yersen bitmiştir eğer yediysen hala devam ediyor demektir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mesela ben euw hesabımda sc ile oynadım ama tr hesabımda oynamadım. ban dalgasında iki hesabımda ban yer mi? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
şuan tamamen safe, gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...