o hesapta 1 kere bile hiç bi ceza almamıştım. ve takdir seviyemin 5 olmasına 1 ilerleme kalmıştı. her oyun honor alıyodum ve hiçbi oyun trollemedim veya sövmedim. sadece internet kablocusuna zarar vermeli 2 cümle söyledim diye ban yedim. hesabım 2m yasuo vardı. değerli hesapları banlatmayı seviyorlar. düşük lvl li hesaplarda aynı şeyi 300 defa yazsamda ban atmadılar. ama ana hesabım sadece 2 cümleye ban yediyakın arkadaşım perma yemişti ama 1 sayfalık sövmüştü, belki peş peşe ceza aldığındandır ama ilk defa görmüştüm küfürden hesap banını
2018 den beri lol oynuyorum bu ban sistemini çok iyi biliyorum. ki herşeyi boşver. zaten deney yaptım bile. 2m yasuolu hesabım 2 cümle ye kalıcı ban yerken( İlk cezamdı takdir seviyem 4 tü) yan hesabımda ise 5 maç 3000 tane küfür edip tehdit etmişimdir, oyundakilere beni reportlayın dememe rağmen onlarında reportladık demesine rağmen ceza bile almadım. 2 tane anahtar göndermişler sadece ödül olarak. deneyini zaten yaptım. yani kafalarına göre ban atıyorlar demekki. deneylendi ispatlandı onaylandı. istersen sende dene. değerli hesapları banlatmayı seviyorlar.Kendini nasıl mutlu ve huzurlu hissedeceksen öyle düşün dostum ama o işler öyle yürümüyor.