yakın arkadaşım perma yemişti ama 1 sayfalık sövmüştü, belki peş peşe ceza aldığındandır ama ilk defa görmüştüm küfürden hesap banını
o hesapta 1 kere bile hiç bi ceza almamıştım. ve takdir seviyemin 5 olmasına 1 ilerleme kalmıştı. her oyun honor alıyodum ve hiçbi oyun trollemedim veya sövmedim. sadece internet kablocusuna zarar vermeli 2 cümle söyledim diye ban yedim. hesabım 2m yasuo vardı. değerli hesapları banlatmayı seviyorlar. düşük lvl li hesaplarda aynı şeyi 300 defa yazsamda ban atmadılar. ama ana hesabım sadece 2 cümleye ban yedi
Kendini nasıl mutlu ve huzurlu hissedeceksen öyle düşün dostum ama o işler öyle yürümüyor.
2018 den beri lol oynuyorum bu ban sistemini çok iyi biliyorum. ki herşeyi boşver. zaten deney yaptım bile. 2m yasuolu hesabım 2 cümle ye kalıcı ban yerken( İlk cezamdı takdir seviyem 4 tü) yan hesabımda ise 5 maç 3000 tane küfür edip tehdit etmişimdir, oyundakilere beni reportlayın dememe rağmen onlarında reportladık demesine rağmen ceza bile almadım. 2 tane anahtar göndermişler sadece ödül olarak. deneyini zaten yaptım. yani kafalarına göre ban atıyorlar demekki. deneylendi ispatlandı onaylandı. istersen sende dene. değerli hesapları banlatmayı seviyorlar.