- Yasaklandı
-
Bence her ikisine göre ama çoğunlukla loglardan.Bilgilendirme için teşekkürler dostum. Benim aklıma takılan şu: Ban yeme olayı bilgisayardaki, dediğin loglardan vs tutulan dosyalardan dolayı mı oluyor yoksa oyun içi rapor etme durumuna, oynayışa göre mi ? Ya da her ikisi de.
Anladım. Peki TR serverinde mi oynuyorsun ?Bence her ikisine göre ama çoğunlukla loglardan.
Şuan kullanmıyorum ama TR serverında kullandım hep.Anladım. Peki TR serverinde mi oynuyorsun ?
Peki konuda son güncellemeye kadar ban yemedim demişsin de şuan o hesabın banlı mı yani ?Şuan kullanmıyorum ama TR serverında kullandım hep.
hile tamamen detected olmassa eğer tahminimce log ve raporlar ban yeme hızını arttırıyorbu log'lardan dolayı mı ban iyiyoruz ?
vpn ile ne alakası var sencevpn kullanabilirsin ban yememek için
knk konu bana ait de cevaplıyım evet güncellemeden sonra 2 elde ban yedim de sorun değil zaten bunu bilerek sc açıyoruzPeki konuda son güncellemeye kadar ban yemedim demişsin de şuan o hesabın banlı mı yani ?
olabilir bu seninle alakalı ben bunu yapmadan önce max 1-2 gün dayanıyordu sonrasında bir daha ban yemedimDoğru olabilir ama güncellemeden önce bende herşeyi açık şekilde kullandıgım halde 3 aya yakın banlanmamıştım çok alakası varmı bilemedim yani
güncelleme öncesinden bahsediyorsun demi ?knk konu bana ait de cevaplıyım evet güncellemeden sonra 2 elde ban yedim de sorun değil zaten bunu bilerek sc açıyoruz
Post automatically merged:
olabilir bu seninle alakalı ben bunu yapmadan önce max 1-2 gün dayanıyordu sonrasında bir daha ban yemedim
geri dönüşün için teşekkür ederim log temizleme işlemi nasıl yapılıyor peki hangi program ile söyler misin?hile tamamen detected olmassa eğer tahminimce log ve raporlar ban yeme hızını arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?