1m ustalığım olduğu otp çarımı önerebilirim diana oynaması çok zor olmayan ve güçlü olan taşıma gücü olan çarlardan komboları trickleride halledersen rahat maç taşırsınlolde hep farklı farklı çarlar deniyorum ama fazla heromda yok düzgün ve mobil çar olrsa oynayabilcegim fazlada bi dodge atamıyorum ondan bilen üstadlar bi el atsın
Post automatically merged:
master yazmayın hiç master harici
kha rengar yasuo katalolde hep farklı farklı çarlar deniyorum ama fazla heromda yok düzgün ve mobil çar olrsa oynayabilcegim fazlada bi dodge atamıyorum ondan bilen üstadlar bi el atsın
knk yeni başlamış birine zor gelir bence bu şampiyonlarBroo veigar trundle kassadin kadar kolay ve güçlü herolar gördüğümü hatırlamıyorm
kankam biraz klasikleşmiş olarak gelebilir ama sabit 1 tane lanede 2 3 tane çarı ve o lanedeki tüm matchupları öğreniyorsun. daha sonra 1 tane pre bulup mentalini korur vaziyette istediğin ranka çıkıyorsun.lolde hep farklı farklı çarlar deniyorum ama fazla heromda yok düzgün ve mobil çar olrsa oynayabilcegim fazlada bi dodge atamıyorum ondan bilen üstadlar bi el atsın
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama biriyle pre girince karşı takım çok güçlü, bizim takım çok kötü geliyor. Birkaç defa denedim hep öyle oldu.kankam biraz klasikleşmiş olarak gelebilir ama sabit 1 tane lanede 2 3 tane çarı ve o lanedeki tüm matchupları öğreniyorsun. daha sonra 1 tane pre bulup mentalini korur vaziyette istediğin ranka çıkıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?