Onaylı Üye
kanka karşıya bilen bir talon gelirse oynatmaz vaynevayne al 0/10 bile olsan farmla 3 itemi bitirince nirvanaya yükseliyorsun mobillik desen var ister kovalar ister kaçarsın taşıma potansiyeli de çok yüksek
velkoz çok zevkli bnce velkoz oynıyabilirsinmid veigar solo kayle nasus dari adc samira kog zeri sup brand xerath soraka
malphite bnce çok yetersiz bi şampiypn tank çıkarsan neyse de ap çıkarsan late de güçsüzMalphite.
DoinB'nin bronz ligindeki kız arkadaşı Malphite oynuyorduDoinB açıklamasında basit olduğu için demişti
KogMaw,Belveth,Vayne süper 3lülolde hep farklı farklı çarlar deniyorum ama fazla heromda yok düzgün ve mobil çar olrsa oynayabilcegim fazlada bi dodge atamıyorum ondan bilen üstadlar bi el atsın
rank atlamayı hızlandıracak basit ve mobil karakter öneriniz var mı[ master yazmayın hiç master harici
psikolojik tamamen ama pre girdiğinde evet karşıyada pre atıyor ve o karşıdakiler genelde booster falan oluyorBana mı öyle geliyor bilmiyorum ama biriyle pre girince karşı takım çok güçlü, bizim takım çok kötü geliyor. Birkaç defa denedim hep öyle oldu.
hocam üst koridorda bi oyun tarzı var ama izlemen lazım özelden ulaşırsan yardımcı olucamlolde hep farklı farklı çarlar deniyorum ama fazla heromda yok düzgün ve mobil çar olrsa oynayabilcegim fazlada bi dodge atamıyorum ondan bilen üstadlar bi el atsın
rank atlamayı hızlandıracak basit ve mobil karakter öneriniz var mı[ master yazmayın hiç master harici
adam basit mobil demiş kanka bu carların hangisi mobil yada hangisi basitKogMaw,Belveth,Vayne süper 3lü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?