Onaylı Üye
ilk önce chati /all %i: komutuyla kapatması lazım evelynnin ondan sonra senin /all %i yazıp (istediğin bir mesaj) yazman lazımNasıl yani anlamadım olayı ben detaylı anlatır mısın mesela evelynn için attırıcam nasıl yazıcam komudu nedşir
Hepinize Selam Arkadaşlar Lolde yeni çıkan bugla chati %i: komutuyla kapatabiliyoruz %i ilede açabiliyoruz Benim başıma gelen bir olay bilginize eğer sizde bu komutla chati kapatırsanız Kullanıcı: ( ) yani boşluklu olarak gözüküyor siz chati kapattıktan sonra birisi gelip (%i Selamlar) yazarsa sizi yazmışsınız gibi gözüküyor ben ilk 2 gün virüs yedim zannettim meğersem olaya bundan ibaretmiş.
güzel bir olay ama sanki ban atıyorlardı yasak bir olay sanıyorsamHepinize Selam Arkadaşlar Lolde yeni çıkan bugla chati %i: komutuyla kapatabiliyoruz %i ilede açabiliyoruz Benim başıma gelen bir olay bilginize eğer sizde bu komutla chati kapatırsanız Kullanıcı: ( ) yani boşluklu olarak gözüküyor siz chati kapattıktan sonra birisi gelip (%i Selamlar) yazarsa sizi yazmışsınız gibi gözüküyor ben ilk 2 gün virüs yedim zannettim meğersem olaya bundan ibaretmiş.
fixlendi zaten knk olmuyor artık maçıma gelmedi hiç ve denediğimde olmadıBu olay benim başıma son oynadığım iki maçta geldi, sistemsel bir açık olduğunu düşünüyorum. Yakında fixlenir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?