Lol başlamak istiyorum fakat kararsızım, Tavsiyeleriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Daha önce hiç oynamadım. Forumlarda falan görüyorum çok fazla oynayan var. Steam PUBG, mobil PUBG falan artık sıkmaya başladığı için oynarken eğlenebileceğim bir oyun arıyorum. Hazırda hilesi de varken başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım. YouTube'dan videolarına falan baktım mekanikleri karışık gibi görünüyor ya da hiç oynamadığım için bana öyle geldi bilemedim. Ne kadar tavsiye edersiniz ve hilenin artı yönleri nelerdir? Yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
başlarsan bırakamıyorsun, her oyun sonu daha oynamıyorum diyip tekrar giriyorsun. Uzun ara verdim derken bir bakmışsın bilgisayarında tekrar beliriyor. Scriptler oyunu bayağı eğlenceli yapıyor ama. sonuç olarak basla derim kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
direk başlama daha güzel hayatına renk katmayı dene ve başlama UZAK DUR

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hiç başlama boşuna zaman kaybı onun yerine başka oyuna başla zaten eskisi gibi değil 2-3 sene sonra biter Lol çünkü artık yeni oyuncu çekmiyor oynayanlarda eski kitlesi riotgames te fazla ilgilenmiyor lol ile

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hiç başlama kaç kurtar kendini bu düşünceden

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
başla knk
Post automatically merged:

neden sen daha mutlu olasın ki

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lolün bitmesi imkansız kanka bu gidişle, lolün yanına yaklasacak lol türünde hiç bir oyun yok. Hic bir oyun tutunamıyor
Şimdi MMRPG oyun geldiği zaman papucu daha çok dama atılacak suan en çok valo ile ilgileniyorlar , dediğim gibi yeni oyuncu çok az çekiyor çekse bile oynayanların çoğu eski kitlesi öğrenmesi birazda zor olunca pek sanmıyorum her şeyi zaman gösterecek ama oyuncu sayısı mesela tr de çok azaldı bekleme süreleri baya uzun oyunda o yüzden westte oynuyorum .

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
baslama kesinlikle. moba oyunlar da ogrenmesi asiri zor oyunlardir. ilk defa bir moba oynayacaksan ogrenmen 200 saati bile bulabilir. ortalama bir oyuncu olman da cok daha fazlasi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende bir ara başlim dedim fakat çok fazla detayı var. Karşıdaki takıma göre item almak vs gerekiyor. İlk çıktığı zamanlardan beri az buçuk oynasaydık olabilirdi fakat şuanda çok fazla karakter var. Hepsini öğrenmesi zor :S

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Moba oyunlarını seviyorsan başlayabilirsin. Oyundaki rekabet yüksek ama takım oyunu olduğu için sinirde oluyorsun.
Ama arena modu olsun urf modu olsun güzel oyun. Şu an arena modu var keyifli. Ranked girmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Başla arkadaşlarınla oyna onlar yokken girme yoksa sonsuz bir uçkura dönüşüyor 8 yıl oldu lanet çukura düşeli

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Başlamanı öneririm, tek sebebi oyunun bi sonu yok knk durduk yere oyun ici delirirsin yoksa bi zaman sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...