aga tank metasında oyundan zevk almak istiyorsan tank oynamayı deneyebilirsinkanka bunla ilgili konuştu riot geçen şöyle özetliyim oyundaki dengesizlikten haberleri var bu sezon kötü bi iş oldu ama 2024 sezonunda tamamen bir düzenlemeyle oyunları geliştircez dengelicez dendi bu sezon harbi bi tık tank sezonu oldugu için insanlar oyundan sıkılmaya başladı.
oyunun kıtlesı artık cok toxıc dolu mıllet anne babaya ataya kufuru guzel bısey sanıp orda bırbırlerıne edıyor her oyunda bırbırıne kufur oyunu tencente sattıklarından berı hersey daha da arttı artık zaten eskısıgıbı de sarmıyorLoL artık genel olarak yaşlanıp bitiyor gibi hissediyorum. Merak ediyorum, sizde de var mı böyle hisler? Sadece bende mi böyle h
lol daha çok yaşar bitmezLoL artık genel olarak yaşlanıp bitiyor gibi hissediyorum. Merak ediyorum, sizde de var mı böyle hisler? Sadece bende mi böyle hisler var?
haklısın abiulusal ve uluslarası turnuva ağları büyük lol gibi oyunların bitmesi çok zor.
Çok az ömrü kaldı daha oynanmaz bence sclerdenLoL artık genel olarak yaşlanıp bitiyor gibi hissediyorum. Merak ediyorum, sizde de var mı böyle hisler? Sadece bende mi böyle hisler var?
bunu telafi etmek için hâlâ vaktin var. LoL'ün 12. Dereceli Sezonu 14 Kasım 2022 yerel sunucu saatiyle 23.59'da* sona eriyor.6 gün önce haber verildiLoL artık genel olarak yaşlanıp bitiyor gibi hissediyorum. Merak ediyorum, sizde de var mı böyle hisler? Sadece bende mi böyle hisler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?