LOL biyografı uzun yazılar yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LOL de biyografide istediğimiz kadar uzun yazılar yazabildiğimiz bir program vardı bilen var mı

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
League profile tool mu neydi arkadaş kullanıyor güncel olarak araştırıp bulabilirsin, lig görünümü değiştirme profil arka planını değiştirme uzun biyografi yazıları tarzında şeyler yapabiliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
League profile tool mu neydi arkadaş kullanıyor güncel olarak araştırıp bulabilirsin, lig görünümü değiştirme profil arka planını değiştirme uzun biyografi yazıları tarzında şeyler yapabiliyorsun.
Sanırım arkadaşın bahsettiği bu. Banlanma oranı hakkında bir bilginiz var mıdır acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sen adamsın ya evet öyle bir programdı hayır hala var arkadaşımdan buldum gece atıcak attığı zaman sizide bilgilendireceğim ban yeme riskin yok galiba çünkü ben 1 sene boyunca kullandım hiç bir şekilde ban yemedim ana hesabımda yaptım birde bunu

Karanlıkta gölgen bile seni yanlız bırakır
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ague profile tool mu neydi arkadaş kullanıyor güncel olarak araştırıp bulabilirsin, lig görünümü değiştirme profil arka planını değiştirme uzun biyografi yazıları tarzında şeyler yapabiliyors
yok yapılmıyor artık uygulama fix yedi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kendin görüyordun zaten galiba saçmalık kendi egonu tatmin etmek için bu tarz şeylere gerek yok diye düşünüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...