Öyle olmayınca olmuyor adam toplane'den midden bi geliyor dakka 10 olmadan 7 1, 9 0 ne yapabilirsinki adc yarım yiyor zaten.sc ile oyun taşınmıyor sen 15/1/3 gidersin ama takım arkadaşların karşı takımı çoktan feedlemiştir bu durumu 3 maçta 1inde yaşıyorum
scliyim ekle wternoarkadaşlar yüksek elo bi pre arıyorum beni booslayabilecek hayırna malum türk genciyiz şu an karşıma gold silver arası geliyor tek başıma taşıyamıyorum lütfen bi yardımcı olun ya en azından hesbaı bi plata kadar kasalım nick taklayusufza2 18 yaşındayım pls bi el atın yedek hesap var liginiz eğer çok yüksekse
Sc kullanmıyorumsc ile oyun taşınmıyor sen 15/1/3 gidersin ama takım arkadaşların karşı takımı çoktan feedlemiştir bu durumu 3 maçta 1inde yaşıyorum
Okey aga akşam girerimekledim oynıyalım akşam
yazabılırsın kasarızoyunda ismin ne
Evet aga kanser oluyorum virgoyla tüm leynlere gidiyorum kil alıyorum aldırıyorum yinede ölüyolar aksam rage geçirdim allah carpsinÖyle olmayınca olmuyor adam toplane'den midden bi geliyor dakka 10 olmadan 7 1, 9 0 ne yapabilirsinki adc yarım yiyor zaten.
Nickin ne agaYazabilirsin elmas.
Aga girdim baktım eklememişsin. Nickim taklayusufza2ekledim oynıyalım akşam
ben sc ile gümüşten plata rahat çıkhe
Aga sc kullanmak istemiyorum yaben sc ile gümüşten plata rahat çıktım
Nickin yanlış agascliyim ekle wterno
Sezon başı çok zorluyo elolar. Platım çok iyi oyun taşınıyor kazanıyoz 1 el. Bi el giriyom 0,10 mid sub yalama adc afk.arkadaşlar yüksek elo bi pre arıyorum beni booslayabilecek hayırna malum türk genciyiz şu an karşıma gold silver arası geliyor tek başıma taşıyamıyorum lütfen bi yardımcı olun ya en azından hesbaı bi plata kadar kasalım nick taklayusufza2 18 yaşındayım pls bi el atın yedek hesap var liginiz eğer çok yüksekse
Ekle aga taklayusufza2dostum adc sup yaparak kasarız elmasa
tamamdırEkle aga taklayusufza2
Oyundayim aga bentamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?