Bro burda scriptin en iyi çalıştıgı carları gösterdim sadece . Evet çok belli oluyol olabilir fakat aynı zamanda çok iyi çalışıyor . Zaten bu listeyide onnu için yaptımaslında şöyle bişey var bunlarla oynayıp script oldugumuz cok belli oluyor ben akali ile sc oynuyom cok belli olmuyor oto dodge kapalı tutuom zaten dia 3 e kadar cıktım akali ile sonra bıraktım tabi kendi kararınız
Ama verdiğin tavsiye için saolaslında şöyle bişey var bunlarla oynayıp script oldugumuz cok belli oluyor ben akali ile sc oynuyom cok belli olmuyor oto dodge kapalı tutuom zaten dia 3 e kadar cıktım akali ile sonra bıraktım tabi kendi kararınız
Bu sitedekilerde çalışıyo olması lazım . Bu genel bir tierlist ve söylediğin karakterler var . Ant moduna gir dene istersen çalışıyorsa eğer çok güzel oluyorlarGwen ve Viego scripte çalışıyor mu?
Zaten sadece bu sitedekiler için bir tierlist değil başlıktada yazdığı gibi bütün scriptler için olan bir tierlist . Belki sende benimle aynı scripti kullanıyosundur ordan biliyorsundur.Tierlist başka bir platformun tierlisti ve karakterlrein yarısı yok
Maalesef bu sitedeki sc yi uzun zamandır kullanmadığım için bir şey diyemiyeceğimElinize sağlık. Jinx şampiyonunda hangisini loadlıyorsunuz?
Bu sitekilerde varmı bir fikrim yok fakat diğer paralı olanlarda var tabikide . Bu genel bir tierlist.gwenin sc si mi var ki
anladım teşekkürlerBu sitekilerde varmı bir fikrim yok fakat diğer paralı olanlarda var tabikide . Bu genel bir tierlist.
Hayır, mevcut değil.Gwen ve Viego scripte çalışıyor mu?
Bunun hakkında bir fikrim yok . Ant modunda deniyebilirsiniz ama bir arkadaşımız yok demiş .lpreborn da viego var mı ?
doğru diyosun knk bazıları lprebornda çalışmıyo ama direk genel olarak scyle iyi çalışan herolar bunlar özellikle şu scde bu iyi şunda şu iyi değil yani olayEvet doğru diyorsun fakat bunu daha çok insana yaymak istedimki insanlar hangi karakterlerin daha iyi olduğunu bilsin . Ve ayrıyetten zaten bende dediğini kullanıyorum . Zaten başlıktada bütün scriptler icin yazdım sadece sitedekiler için değil yani bu dediğin sc yide kapsıyor
Bro zaten ben yaptım demedim ve sizden önceki 3 mesajı okursanız sevinirim .hocam bu liste biryerden alıntı gibi geliyor ben yaptım demezseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?