Sadece lolde yapiyor bunu ama arizali olsa herseyde yapmaz miKanka arızalı kart almışsın tahminimce. Isı değerlerinde sorun olmasa da ekran gel git yapabilir..
Oyunun ekran modunu değiştir tam ekran yap veya tam ekranda çerçeveli vs. ile deneSadece lolde yapiyor bunu ama arizali olsa herseyde yapmaz mi
bu tarz sorunlar genelde ya ekran kartından ya da monitorden oluyor driverlar güncelmi ?Oncelikle merhaba dun aksam ikinci el bir rx560 4 gb oc editions bir ekran karti aldim normalde oyun oynarken hicbir sikinti yok ama arada tf deyken ekran 3-4 saniyelik kararip geri geliyor program uzerinden isi degerlerine baktigimda 40 derece dolaylarini geçmiyor surucudendir diye dusunup surucuyu silip eski surucu yukledim ama cozulmedi.
Sistem: ryzen 3 1300x
Anakart b450 m
8 gb ddr4 ram
250 gb m2 ssd
Psu450 w
Not. Yazim yanlislarim icin simdiden ozur dilerim
Evet aklima gelmedi Windows dun aksam guncelleme yapti otomatik sen soyleyince aklima geldi eve gidince onada bir bakayim teşekkürler kontrol ettikten sonra tekrar yazacagimEkran driverinde sıkıntı olabilir ayrıca windows guncellemeleri de bazen bazı şeyleri bozuyor o yüzden guncellestirmeleri geri cekebilirsin
Bilmiyorum ama yabanci degil aldigim kisiyi taniyorum sorunun kesin kartta oldugunu anlasam geri iade edebilirim ama anlamadan iade etmek ayip olur gibi ilk once sorunun nerede olduguna emin olmam lazim2. el sanırım ilk sahibi bir arızası olduğundan bahsetmemiş olabilir denedikten sonra alsaydın keşke.
kanka ekran kartında sıkıntı olabilirOncelikle merhaba dun aksam ikinci el bir rx560 4 gb oc editions bir ekran karti aldim normalde oyun oynarken hicbir sikinti yok ama arada tf deyken ekran 3-4 saniyelik kararip geri geliyor program uzerinden isi degerlerine baktigimda 40 derece dolaylarini geçmiyor surucudendir diye dusunup surucuyu silip eski surucu yukledim ama cozulmedi.
Sistem: ryzen 3 1300x
Anakart b450 m
8 gb ddr4 ram
250 gb m2 ssd
Psu450 w
Not. Yazim yanlislarim icin simdiden ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?