benim sorum şu lolde cheat engine çalıştırınca çöküyor ve tam performans kullanamıyoruz bunu bir sanal makineye kursak cheat engine dışarıda çalışsa istediğimiz veriye erişebilir miyiz yakalanmadan ?
Not: makine çok güçlü 32ram 3070 ekran kartı i9 işlemci m2 ssd var
İllah cheat engine ye gerek yok cheat engine dışında programlar mevcut. Ben çok uğraştım. Hatta seviye atlatma hilesi gibi şeyler denedim kendi başıma işe yarasada bir kaç saniye geçmeden oyundan atıyordu. Sonra uğraşmaktan sıkıldım.
Post automatically merged:
Yazmayı unutmuşum Cheat engineden daha kullanışlı ve lolde çalışan programın ismi Squalr deneyebilirsin. Aynı mantık.
benim sorum şu lolde cheat engine çalıştırınca çöküyor ve tam performans kullanamıyoruz bunu bir sanal makineye kursak cheat engine dışarıda çalışsa istediğimiz veriye erişebilir miyiz yakalanmadan ?
Not: makine çok güçlü 32ram 3070 ekran kartı i9 işlemci m2 ssd var
sanal makinede lol açıkken dışarıdan cheat engine açtığın zaman, cheat engine üzerinden ulaşabileceğin tek veri sanal makinenin kendisi olacaktır. onun içerisindeki verilere ulaşmak için cheat engine'i de sanal makineden açman gerekir. yani kısaca işe yaramayacaktır.