Onaylı Üye
Bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
riotun sitesinde oynanışın incelenip önceki maçlar ile kıyaslandığı yazıyor ama pek inanmadım işin açığı :/bilmiyorum ama yorumum burda kalsın benimde ihtiyacım var bu soruya bilenler lütfen ilgilensin.
Delaylerine bakıyor olabilirler veya kullandığın scnin kodu açık verdiyse oradan da yakalayabilirler diye tahmin ediyorumBilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
Şu sıralar gold elo da çok fazla denk gelmeye başladı scler artık düşündürüyor bende mi açsam diyeDelaylerine bakıyor olabilirler veya kullandığın scnin kodu açık verdiyse oradan da yakalayabilirler diye tahmin ediyorum
yani main hesabında önermiyorum fakat elmas yapıp maks 1 haftada satabilirim diyorsan mantıklıŞu sıralar gold elo da çok fazla denk gelmeye başladı scler artık düşündürüyor bende mi açsam diye
Mantıklı aslında fakat hesap alım satım işini nerden nasıl yapıyorlar bilmiyorum o konuda bilgin var mı ?yani main hesabında önermiyorum fakat elmas yapıp maks 1 haftada satabilirim diyorsan mantıklı
Şu an isim veremem başka forumda etik olmaz fakat unranked satılan sitelere bakarsan çoğu hesap satışı da yapıyorMantıklı aslında fakat hesap alım satım işini nerden nasıl yapıyorlar bilmiyorum o konuda bilgin var mı ?
Önceki maçlar ile karşılattırdıkları söyleniyor ama bence doğru değilBilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
dodge yasuo exploit sion exploit gibi şeylerden diye biliyorum ve ayrıca injext olan dll fln vs.Bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
16 tl ye satan birisi var istersen özelden link atabilirim yasak değilseMantıklı aslında fakat hesap alım satım işini nerden nasıl yapıyorlar bilmiyorum o konuda bilgin var mı ?
Dora özsoyun eski bir videosunda rioterlarla konuşması var. Ban sistemini yöneten yapay zekaları var. Bu yapay zeka kendini sürekli geliştiriyor diyorlardı. Küfür ederken harf yerine rakam yazarak tespit ettirmemeye çalıştığımız zamanlar vardıBilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
bende bıktım kanka sanırım açacağımŞu sıralar gold elo da çok fazla denk gelmeye başladı scler artık düşündürüyor bende mi açsam diye
https://memoryhackers.org/konular/riot-ban-sistemi-hakkinda.228324/onu kimse bilmiyor şuan