LoL dereceli oyunda botlarla eşleşmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rankedda bot olcağını düşünmüyorum ya ki ne kadar iyi programlanırsa programlansın bir insandan daha iyi bi oyun sergileyemez fightlarda falan hadi bi nebze olabilir ama genel olarak oyunun akışını takip etme v.s olarak bi insan ile karşılaştırılamaz yani adam mesajına cevap vermiyo diye bot denmez yani ki bot olması senin işine gelir benim görüşümce :D

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum uzun süredir girmiyosan oyuna ve sürekli lose aldıysan kötü matchmaking gelebilir maçına

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mantıksız hocam ama botlarla denk oyuncular vermesi normal :D

Üye
3 HİZMET YILI
çoğu insan zaten bot hesap alıp öyle oynuyor ki

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık 1 aydır script kullanıyorum ve kullanmaya basladiktan sonra sebebini asla asla bulamadigim bir sorunla karsilastim. Ranked oyuna giriyorum, karsima tryhard botlar geliyor. Elolar dusuk olmasina ragmen silver gold elo script ile oynuyorum. Karsimdaki adam Master gibi hatsiz oyun oynuyor, mac gecmislerinden oyunlarina bakiyorum 300 gun oyuna girmemis.

Oyuna gelenlerin cogu +200 lv, adamlar hangi oyuna girersem gireyim bot olmadiklarini tehdit etmek icin all chatten yaziyorum ve hic biri cevap vermiyor yani atiyorum karsida Darius, Yasuo, Veigar falan var diyelim. Onlara all chatten Darius, Yasuo falan yazssam bile cevap yok. Bir kac kisiye sordum, sacmalama boyle bir sey olmaz diyorlar ama bot olduklarina o kadar eminim ki anlasiliyor. Biri beni bu dertten kurtarsin, silver eloda master gameplayler oluyor. Sadece 1 el degil, ne zaman oynasam ayni sey.
Ben her dereceli oyunda sustur all yapıp öyle oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ayarlardan rakibin mesajı kapalı olabilir mi bi kontrol et

Üye
3 HİZMET YILI
kanka ben bıle bazen elohell gold hesapta yazınca kımse yazmıyor senın sc ıle wın alıp smurflere denk gelıcegını dusunursek dusundugun gıbı olmuyor buyuk ıhtımal smurf veya mmrı yuksek carlardır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu olayı başka arkadaşımda söylemişti gerçek olabilir yalan söylüyor da olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yani İnsanlar Artık Chat Yapmak istemiyor Tr Sunucu Aşırı Bir Şekilde Toxic oldugundan dolayı insanlar oyunlarını oynuyor yorulmuşlar artık ama bot değillerdir emin olabilirsin :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
en mantıklı çözüm maç geçmişini indirmek pingleri kontrol ederek bunu anlayaiblirsin ama rankedda bot ihtimali hiç mantıklı değil derim

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Böyle birşey mümkün değil. Herkes mesajına cevap vermek zorunda değil bazıları chate bakmıyor bile

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunun olmasının imkanı yok muhtemelen /sustur all cekiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...