- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
Aaa configten yazıyor olabilriz Euwda Tr dili yapıldığu gibiOyun dosyalarından yapılıyor diye biliyorum ben ama
Usta sadece profili özelleştiriyoruz sadece 3.part bir yazılım olduğu için mi Ban riski var yoksa başka işlere de mi yarıyor (Uygulamayı bilmiyorum)lol profile tooldan yapılıyor ban riski var değmez
Rito yine el atmış, ya ama evet ucu bucağu yoktu yaptıkları şeylerin, biz oyunla eğlenen kesimiz ama tabi Hater bi tayfa da varBu tür resimlerin, özellikle Ahegao veya noktalardan oluşanların, League of Legends durum mesajlarına eklenmesi bir dönem popülerdi. Ancak, Riot Games, bu tür resimlerin kullanımını yasaklamıştır. Bu nedenle, artık bu tür resimleri durum mesajlarında kullanmak mümkün değildir.
Ayrıca, durum mesajlarına karakter sayısı sınırı getirilmiştir. Bu sınır, her oyuncu için 130 karakterdir. Bu nedenle, 15-20 satırlık bir şey yerine, kısa ve öz bir mesaj yazmanız gerekiyor. Bu sınıra uymak için, kelime seçimi yapmak ve mesajınızı kısaltmak önemlidir. Copy-paste veya mobil cihazlardan yapmak, karakter sayısını artırmayacaktır.
birleşik yazAga bazı eski kullanıcılar lol durum mesajına Ahegao ve ya Noktalardan(dots) oluşan resimler koyuyordu ve 15 20 satırlık şeylerdi bunlar. Ama lolde 1 satırı geçemiyoruz Copy paste ve Telden yapmama rağmen hiç bir şekilde yapamadım ve herhalde kaldırıldı dedikten sonra bi arkadaşımda gördüm, sorsamda cevaplamadı, bilen var mı
Ben de öğrenmek istiyorum biri bana açıklasın lütfen
Yani öyle olmalı zatende bu skin changerında banlanmaaı saçma oldu gerçi arkasından su yürüttüler muhtemelenban riski cok düşük usta rahat ol.
anladım hocam belki desteklemiyordur o da ola biliragam bakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu türden şeyleri yapıştırıyoruz amacımız karakter değil satır ekleme
oyun dosyalaryıla ne alakası var açıklayabilir misin?Oyun dosyalarından yapılıyor diye biliyorum ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?