Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL düşük eloda script kullanıldığı anlaşılabilir mi?
Elo ile alakalı bir durum yok skillden önce her seferinde hisseder gibi kaçışlar belli ediyor arada bir elle oynayıp arada bir devreye sokarsanız pek anlaşılmaz ama insanlık dışı 25/0/0 gibi skorlar size zarar verir ve ban için direkt liste başı olursunuz.
yorum yazan arkadaşların bir tık tersini düşünüyorum ben. sen gerçekten düşük elo oyuncusu isen sc açtıgında düşük elodaki insnlar direk sc der ve reportlar çünkü hiç iyi oynayan kişi görmemiştir ama hangisine sorsan hepsi challengerdır. Ama aksine orta ve yüksek elolarda (zümrüt ve üstü) onlar daha iyi oynadıkları ve iyi oynayan isimleri gördükleri için önce bu çocuk iyi oynuyo olabilir falan diyolar artık aşırıya kaçmaya başladığında sc diyolar. iyi oyunlar dilerim bu arada puddingi configini kullanırsan çok daha iyi verim alırısın bence.
Yüksek eloda daha çok anlaşılıyor. Çarın titremesinden tut, attığın dodgelere kadar. Alçaktan yükseğe her zaman daha iyidir. Gelişe gelişe çıkarsın. Scripte de alışırsın.