Ekran kartı driverlarini kontrol edebilirsin bide benimde başıma gelmişti çözümü söyle buldum windows update arkada sürekli güncelleme yaparak cpu yu yukseltiyordu bundan dolayı da kasıyordu sende bi bakarmısın
son günlerde kurduğun uygulamalar içinde virüs olabilir son kurduğun uygulamaları kontrol et onlarda da sorun çıkmaz ise virüs programı ile tarama yaptır
son günlerde kurduğun uygulamalar içinde virüs olabilir son kurduğun uygulamaları kontrol et onlarda da sorun çıkmaz ise virüs programı ile tarama yaptır
Oyunda bilmeden ya da açık kalmış olabilir, şu ayarlar açıksa kapatmanı öneririm;
Görüntü kısmından, Kenar yumuşatmayı ve Karakter anahatlarını kapat. Bu ikis, benim için çok büyük bir fps artışına neden oldu. Umarım senin içinde yararlı bir şey olacaktır.
Ekran kartı driverlarini kontrol edebilirsin bide benimde başıma gelmişti çözümü söyle buldum windows update arkada sürekli güncelleme yaparak cpu yu yukseltiyordu bundan dolayı da kasıyordu sende bi bakarmısın
kanka birincisi windows update oto güncelleme indirmeyi kapat
ikinci olarak görev yöneticisine gel ve neyin daha çok kaynak kullandığına bak.Mesela Epic Games çok fazla kullanıyor steame göre hatta bir ara mining mi yapıyor diye komplo teoirleri fala çıkımıştı
üçüncu olarak klasik olacak ama driver güncellemelerini kontrol et.Sürümde geriysen normal bi tık