Dx9 modunu kapatıp oynasana dostum Dx9 eski bir sürüm ve böyle hatalar normal veya bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir bilgisayarın özellikleri neler ?
kapalı şekilde hiçbir sorun yok zaten fakat kullandıgım script dx9 modu acma gerektriyorDX9 modu zaten eski olduğu için belki ondan dolayıdır hiç kapatıp denedin mi
Bilgisayarında Harici ekran kartı yok sanırsam bu da etki ediyor olabilir. Dx9 sürümünün doğru kurulduğundan emin ol birde.knk cogu lol scripti dx9 gerektiriyor bilgisayar özellikleri derken dxdiag ss atsam yeterli olr mu Ekli dosyayı görüntüle 91515 Ekli dosyayı görüntüle 91516
Post automatically merged:
dx9 sürümünün doğru kurulduğu derken kanka nasıl yani anlamadım pcye dx9 ile ilgili bişeymi indirmem gerekiyorBilgisayarında Harici ekran kartı yok sanırsam bu da etki ediyor olabilir. Dx9 sürümünün doğru kurulduğundan emin ol birde.
Kapatıp tekrar dener misinkapalı şekilde hiçbir sorun yok zaten fakat kullandıgım script dx9 modu acma gerektriyor
dx9 modu kapalıyken bir sorun yok fakat dx9 modu acık oynamam gerekiyor benim pc directx 12 directx9 yapsam olr mu acabaKapatıp tekrar dener misin
Dx9 modunu kapatıp öyle oynayacaksın zaten dx9 modu açma sorun bu şekilde çözüldü doğru mudurdx9 modu kapalıyken bir sorun yok fakat dx9 modu acık oynamam gerekiyor benim pc directx 12 directx9 yapsam olr mu acaba
kanka bildigin gibi ÇOĞU script dx9 modu acık olması gerektiriyor oyüzden dx9 modu acık oynamam lazım kapalı oynarsam script acamıyorum o yüzden dx9 modu acıkken 20snlik droplar girmesini istemiyorumDx9 modunu kapatıp öyle oynayacaksın zaten dx9 modu açma sorun bu şekilde çözüldü doğru mudur
dostum şuan ki sc dx 9 açın illaha demiyor ki dx11 de kullanabilirsin bir sorun olmuyordx9 modu kapalıyken bir sorun yok fakat dx9 modu acık oynamam gerekiyor benim pc directx 12 directx9 yapsam olr mu acaba
wsreborndan bahsetmiyorum dostumDx9 sürümünü kapatıp oyna hile için dx9 gerekli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?