demekki ondan dolayı script için değilmiş bazen hileler için özel update atıyorlar ama dediğin doğruysa yeni şampiyon için update gelirse scripte devam edebilirizyeni şampiyon için bugün çıkacak açıklama yapmışlardı
şimdi hem yama notları attılar görmüşsündür. bir de üstüne yeni şampiyon gelicek bugün belkide geldi şuan bakamıyorum muhtemelen bu sebepledir. onun dışında zaten etkinlik olur ise patch atıyorlar işte şu küreleri kazandığımız ve saire yani sc yi kullanmanda sorun olacağını sanmıyorum tabi yinede biraz beklemende fayda var belki sc lere de update gelebilir versiyona göre.demekki ondan dolayı script için değilmiş bazen hileler için özel update atıyorlar ama dediğin doğruysa yeni şampiyon için update gelirse scripte devam edebiliriz
haklısın aslında konuya cevap yazdığın için çok teşekkürler <3şimdi hem yama notları attılar görmüşsündür. bir de üstüne yeni şampiyon gelicek bugün belkide geldi şuan bakamıyorum muhtemelen bu sebepledir. onun dışında zaten etkinlik olur ise patch atıyorlar işte şu küreleri kazandığımız ve saire yani sc yi kullanmanda sorun olacağını sanmıyorum tabi yinede biraz beklemende fayda var belki sc lere de update gelebilir versiyona göre.
hile şuan güncel oynayabilirsinhile ne zaman güncellencek ya
hala güncel değil.hile şuan güncel oynayabilirsin
Aynen, report yememeye bakmak lazım.Loldeki sistem çok garip.Sc açıp oyuna giriyorsun evade dodge skin yada zoom açmazsan sorun olmuyor genelde.Ben dia 4 e kadar kastım aralıksız 7 aydır takılıyorum.Sürekli güncelleme olayı ise,yeni hero gelecekse diğer heroların dengelenmesi için yapılır.Genelde sc banları yamayı beklemeden atılır.5 kişinin şikayeti ile incelemeye alınır hesabın
Ne hatası dostum ?ben şuan hata alıyorum sc de
Ne hatası dostum ?ben şuan hata alıyorum sc de
versiyon 11.8 diye bi hata alıyorum oyunda sc yükle dediğimde böyle hata verip atıyor güncellemeden önce bi sorun yoktuhile şuan güncel oynayabilirsin
dünki hatanın aynısı akşam bi sıkıntı yoktuNe hatası dostum ?
Post automatically merged:
Ne hatası dostum ?
Güncelleme gelmiş öyle diyolar loledünki hatanın aynısı akşam bi sıkıntı yoktu
evet umarım kısa sürede update olurGüncelleme gelmiş öyle diyolar lole
Müsait olduklarında güncellerlerevet umarım kısa sürede update olur
biraz geç update geliyor oynuyorsan ekle beni girerizMüsait olduklarında güncellerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?