- Yasaklandı
da best
Banlı Üye
Ben scsiz oynuyorum kankabiraz geç update geliyor oynuyorsan ekle beni gireriz
Ben scsiz oynuyorum kankabiraz geç update geliyor oynuyorsan ekle beni gireriz
lig neBen scsiz oynuyorum kanka
Gold 2 ydim, 2 yıl önce bıraktım şuan bronz 4 başlattı 1 el attımda
Buglar neydi ?Güncelleme geleceği belliydi çünkü giriş ekranında 11.8 yamasından sonra sadece ben 5 6 tane bugla karşılaştım muhtemelen hataları düzeltmek için yapmışlardır.
Dora Da Söylemişt bügün gwen gelicek diye ondan dolayı tahmin ediyorumSc için olduğunu sanmıyorum riot gwen'i (yeni şampiyon) 15 nisanda getireceğini açıklamıştı muhtemelen updateler gwen içindir "benim düşüncem"
Ekli dosyayı görüntüle 63648Ekli dosyayı görüntüle 63649
Tekrar update geldi lol'e şu an güncel değil yanlış bilgi vermeyelim.hile şuan güncel oynayabilirsin
Bencede öyleSc için olduğunu sanmıyorum riot gwen'i (yeni şampiyon) 15 nisanda getireceğini açıklamıştı muhtemelen updateler gwen içindir "benim düşüncem"
Ekli dosyayı görüntüle 63648Ekli dosyayı görüntüle 63649
Reis skin değiştiriyorum ekranda görünüyor ama oyuna girişte normal skinle giriş yapıyordum 2 kez denk geldi , ayrıca şampiyon seçim ekranında seçeceğimiz şampiyona basıyoruz şu an da bir hata meydana geldi deyip seçtirmiyordu bu da 3 kez geldi daha buna benzer vardı yaniBuglar neydi ?
Aynen dün akşam bende aynı sorunla karsılastım sampiyon seçmiyorduReis skin değiştiriyorum ekranda görünüyor ama oyuna girişte normal skinle giriş yapıyordum 2 kez denk geldi , ayrıca şampiyon seçim ekranında seçeceğimiz şampiyona basıyoruz şu an da bir hata meydana geldi deyip seçtirmiyordu bu da 3 kez geldi daha buna benzer vardı yani
hm, o zaman hata düzeltmek için getirdilerReis skin değiştiriyorum ekranda görünüyor ama oyuna girişte normal skinle giriş yapıyordum 2 kez denk geldi , ayrıca şampiyon seçim ekranında seçeceğimiz şampiyona basıyoruz şu an da bir hata meydana geldi deyip seçtirmiyordu bu da 3 kez geldi daha buna benzer vardı yani
fnky21 ekle girerizGold 2 ydim, 2 yıl önce bıraktım şuan bronz 4 başlattı 1 el attımda
Script şuan güncel değil, güncellendikten sonra düzelicektirsc açıncan crash attı patch hatası veripğ