LoL e gelen sürekli güncellemeler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yeni şampiyonlar için yapıyo olabilirler dostum

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güncelleme geleceği belliydi çünkü giriş ekranında 11.8 yamasından sonra sadece ben 5 6 tane bugla karşılaştım muhtemelen hataları düzeltmek için yapmışlardır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sc için olduğunu sanmıyorum riot gwen'i (yeni şampiyon) 15 nisanda getireceğini açıklamıştı muhtemelen updateler gwen içindir "benim düşüncem"

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka sc ile beraber aynı hesapta 6 ay oldu oynayalı hala ban yemedim yememin sebeblerindne biri script kullandığımı belli eden karkaterleri kullanmak mesela xerath gibi örnek veriyim ban yiyiceğini pek sanmam kanka :)
Sc için olduğunu sanmıyorum riot gwen'i (yeni şampiyon) 15 nisanda getireceğini açıklamıştı muhtemelen updateler gwen içindir "benim düşüncem"
Ekli dosyayı görüntüle 63648Ekli dosyayı görüntüle 63649
Dora Da Söylemişt bügün gwen gelicek diye ondan dolayı tahmin ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Zaten sc için gelmiş olsa yama, 1-2 mb ara yamayla çözüyorlar. Çoğunluğun şikayet ettiği hesaplar datada saklanıp toplu şekilde engelliyorlar

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Valla şuana kadar report yemediğin sürece ban atmıyorlar güncellemeleri soruyorsan da yeni gelen etkinlikler yeni çıkacak şampiyonlar vs.. içindir ufak tefek yama getiriyorlar sonradan büyük yamayı bir ekliyorlar SC otomatik fixleniyor ki bu yamaların içinde illaki hileye karşılık bir geliştirme yapıyorlardır ki bilmiyorum ama yinede 4 5 ay kullanmak yetmez dikkatli olmak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Toplam 5 report olayı var.Ama bizim yaptığımız şu şekilde oluyor- 5 sc arkadaşla girip dağıtıp çıkıyoruz.Bu şekilde hesapları rahat boostlayabilirsin.Ama şunu unutma evade dodge kapalı olacak

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Reis skin değiştiriyorum ekranda görünüyor ama oyuna girişte normal skinle giriş yapıyordum 2 kez denk geldi , ayrıca şampiyon seçim ekranında seçeceğimiz şampiyona basıyoruz şu an da bir hata meydana geldi deyip seçtirmiyordu bu da 3 kez geldi daha buna benzer vardı yani

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bro yeni sampiyon gelecek ya ondan bu kadar guncelleme geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Reis skin değiştiriyorum ekranda görünüyor ama oyuna girişte normal skinle giriş yapıyordum 2 kez denk geldi , ayrıca şampiyon seçim ekranında seçeceğimiz şampiyona basıyoruz şu an da bir hata meydana geldi deyip seçtirmiyordu bu da 3 kez geldi daha buna benzer vardı yani
Aynen dün akşam bende aynı sorunla karsılastım sampiyon seçmiyordu

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hm, o zaman hata düzeltmek için getirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...