Süper Üye
farketmezSupport mu arıyorsun?
Merhaba arkadaşlar
Hesabımı cha ya kadar çıkartma hedefindeyim. şuanda Diamond 3 üm TR serverinde
Jinx de tr 11. siyim genelde jinx oynarım
beraber cha ya rushlayacağımız yüksek elo arkadaşlar beni eklesin lütfen
DİP NOT: Düşük lig deki istekleri kabul etmicem malesef saygılarımla Memory hack üyeleri...
Nick: Benjamin Gomez
Konuya Bakan Herkese hayırlı iftarlar diliyorum <3 ( iftardan sonra aktif olacağım )
ünlü reksaicipetot benim
tek başına nasıl kazanıyorsun adc de bana hep 3 ıq lar geliyorMerhaba arkadaşlar
DİP NOT: Düşük lig deki istekleri kabul etmicem malesef saygılarımla Memory hack üyeleri...
Konuya Bakan Herkese hayırlı iftarlar diliyorum <3 ( iftardan sonra aktif olacağım )
adam tr 6. sı olmusünlü reksaici
Daha önce yüksek lige çıkmadığın nasıl belliMerhaba arkadaşlar
dikkatli oynuyorum oldukca sakin, yanı asıl formul şu hileyim diye her şeye atlamıyorum. takım ile hareket ediyorum. zaten elmas gibi yüksek elolarda hata yaparsan hemen öldürürler. taktigim buünlü reksaici
Post automatically merged:
tek başına nasıl kazanıyorsun adc de bana hep 3 ıq lar geliyor
öğreniyoruz efendimDaha önce yüksek lige çıkmadığın nasıl belliMaster liginde duo girilmez tek girebilirsin sadece
neden öyleDaha önce yüksek lige çıkmadığın nasıl belliMaster liginde duo girilmez tek girebilirsin sadece
hilesiz geçen sene çıktım master'a. Bi tane duom vardı elmas 1e kadar girdik birlikte masterdan sonra girilmiyor böyle bir kural var tek çifte sadece tek girebiliyorsunneden öyle
knk tr de hile açmayan mı kaldı zaten adamlar da biliyor ama hile ile zevk almak istiyor heraldebence o ligte hile açmayın hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?