LoL elo hellden nasıl kurtulunabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
10 maç üst üste win alırsan kesin çıkarsın fakat eğer esnek ise 5 pre olarak gir üst üste win al çıkarsın kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben LoL'de az LP alıyorum. Cok LP gidiyor, elohell oldu çar. Bunu nasıl düzeltirim, yardımcı olur musunuz?
Win sayın Lose sayının çok üstüne geçtiği zaman elo hellden kurtulursun. Ard arda oyun kazanmaya bak varsa pren ile gir elonu yükseltirsin bu şekilde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok fazla maç ardı ardına kazanman gerekiyor zor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hesabı sat freshe geç. ya da duo ile lose almadan full win almaya calıs ust uste win streak atman lazım.

Üye
3 HİZMET YILI
Benim düşünceme göre senden biraz daha üstün ligte biriyle Duo gir fayda etmiyor ise yeni hesap aç .

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben LoL'de az LP alıyorum. Cok LP gidiyor, elohell oldu çar. Bunu nasıl düzeltirim, yardımcı olur musunuz?
10 tane maç üst üste win alıyorsun oda seni 1 üst lige atıyor ve çıkmış oluyorsun Dia 4 elohell oldum 1 sene 1 gün 10 maç üst üste kazandım dian3 çıktıktan sonra Dia 1 de buldum kendimi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herkes gibi bende yeni hesaba geçmeni öneririm eskiden bu yana lol ün en büyük sorunlarından biri bu ne kadar win rateni arttırsanda o cehenneme bir kere düştüysen çıkman gerçekten çok zor çıktın diyelim arka arkaya 7 8 maç kaybet ki olacak tekrar o cehenneme düşersin

Üye
3 HİZMET YILI
üst üste çok fazla win alırsan lig atlarsan vs elo hellden çıkarsın ama bence hiç uğraşma yeni hesaba geç

Üye
3 HİZMET YILI
seri win alman lazım ama bazen o da yetmiyor dia4e kasıp plata erimeye bırakmak en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
seri maçlarını dodgelayıp tekrar çıkarsan düzelebilir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arka arkaya winstreak yapman lazım ve chati kapat ya da sezonun btimesini bekle

Üye
3 HİZMET YILI
sezon boyunca hiç oyun oynama bi sonraki sezon başla dostum tek çözümü bu diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...