- Moderatör
-
Yani kullandım evet ama onun public versiyonu ban atıyor 10$ private sürümüde ban atmıyor onun da aylığı 100$ alabileceksiniz dc lerine giderseniz yardım ederlerzenbot hiç kullandınız mı? Ban riski forumdaki sc'e göre nasıl? Almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
O bgx olmalıWasbot ama paralı aylık olarak alıyor diye biliyorum
LegendSense diye biliyorum.Genel olarak destek rolünde, Swain, Lux, Senna, Xerath, Pantheon; ADC rolünde de Kalista, Caitlyn, Ezreal, Twitch, Kai'Sa, Jhin oynuyorum. Bir öneriniz var mıdır?
LegendSense karakterler tam olarak bu olay için zatenLegendSense diye biliyorum.
Bgx denedim baya iyiydi ama toir çok kötü hani sc değilsin bildiğin ve ban yersin almaBGX , toir
toir ve zenbot kullanabilirsinGenel olarak destek rolünde, Swain, Lux, Senna, Xerath, Pantheon; ADC rolünde de Kalista, Caitlyn, Ezreal, Twitch, Kai'Sa, Jhin oynuyorum. Bir öneriniz var mıdır?
Zenbot riskli ne kadar para verirsen ver tüm sc ler riskli sadece ayarını bilmen lazım ayarını bildikten sonra hiç bir sorun olmazzenbot hiç kullandınız mı? Ban riski forumdaki sc'e göre nasıl? Almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
toir de riskli mi?Zenbot riskli ne kadar para verirsen ver tüm sc ler riskli sadece ayarını bilmen lazım ayarını bildikten sonra hiç bir sorun olmaz
toir önermeyi bırakın piyasada ki en kötü scdir kendileritoir legendsense olabilir
varus oynamanı öneririmGenel olarak destek rolünde, Swain, Lux, Senna, Xerath, Pantheon; ADC rolünde de Kalista, Caitlyn, Ezreal, Twitch, Kai'Sa, Jhin oynuyorum. Bir öneriniz var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?