Onaylı Üye
Hiçbir şekilde oyuna giremiyorum. Böyle bir durum söz konusu. Bilgisi olan var mıdır?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Küfürden hesap kısıtlama yese bile o uyarı ekranı olarak gelir sizin direkt hesabınızda problem var.
Ceza mı yediniz o ünlemlerde ne yazıyor bakabilir misiniz?
Farklı hesapta denediniz mi hocam?bu mod için çok fazla oyuncu var yazıyor ama harhangi bi modda değilim çözemedim şahsen özel oyun bile açılmıyor
evet hocam denedi girip oynadım hatta bu hesapta böyle bi durum söz konusuFarklı hesapta denediniz mi hocam?
Demek ki hesabınızda kısıtlama var hocam.evet hocam denedi girip oynadım hatta bu hesapta böyle bi durum söz konusu
kısıtlamaya dair bi bildirim veya bilet gönderilmemiş bilet açtım riota dönüş bekliyorum hocam.Demek ki hesabınızda kısıtlama var hocam.
@dogukan413436 Hesabınızda kısıtlama mı var hocam geri dönüş yapın yoksa konuyu kilitleyeceğim
Hesabınızda bug falan olmuş olabilir onun dışında kısıtlamadan başka bir şey aklıma gelmiyor.kısıtlamaya dair bi bildirim veya bilet gönderilmemiş bilet açtım riota dönüş bekliyorum hocam.
Büyük ihtimalle öyle bi durum söz konusu hesap euw sunucusunda dün özel lobiye girdim dondu lobide itemci çıkıp tekrar girince bu hatayı almaya başladımHesabınızda bug falan olmuş olabilir onun dışında kısıtlamadan başka bir şey aklıma gelmiyor.
Oyunda herhangi bir şekilde birisine küfür falan mı ettiniz hocam veya program falan mı kullanıyorsunuz o yüzden mi aldı diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle öyle bi durum söz konusu hesap euw sunucusunda dün özel lobiye girdim dondu lobide itemci çıkıp tekrar girince bu hatayı almaya başladım
sc mevcut ama hesap banlı değil yani küfür ediyorum orasıda bi gerçekOyunda herhangi bir şekilde birisine küfür falan mı ettiniz hocam veya program falan mı kullanıyorsunuz o yüzden mi aldı diye düşünüyorum.
Küfürden hesap kısıtlama yese bile o uyarı ekranı olarak gelir sizin direkt hesabınızda problem var.sc mevcut ama hesap banlı değil yani küfür ediyorum orasıda bi gerçek
Küfürden hesap kısıtlama yese bile o uyarı ekranı olarak gelir sizin direkt hesabınızda problem var.
Tamamdır sorunun çözüldüğüne sevindim iyi forumlar dilerim.konuyu kapatabilirsin kral normale döndü hesap