Lol EUW serverine geçip geçmemekte kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar EUW serverine geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal TR'deki kötü oyunculardan dolayı geçmek istiyorsunuz, öncelikle EUW'dada kötü oyuncu yeterince fazla + her oyunu trollüyolar geçmene gerek yok.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Türkler euw'da da var türkler her yerde çözüm değil.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
En azından TR serverindeki trolleyen oyuncular bilakis oyunu kazanma hırsıyla oynuyor fakat onlarda öyle değil trolleyen trolleyip geçiyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence geç ben geçtim oynuyorum gayet iyi 1 kere ölünce 15 ff yazmıyorlar :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben euw da smurf kasıyorum oyuncu kalitesi cidden arttı normal oyunda bilerek besleme 0 lane çalma 0 dı bir ara geldi biri laneimi almaya çalıştı sonradan onunda türk olduğunu öğrendim yani kesinlikle geçmelisin

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Euw tr den 1000 kat daha iyidir ping olmasa gold plat eloda 1 tane flame göremezsin hepsi nasıl oynaması gerekirse o şekil oynuyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tr serverinde oynadığım sürede golda zar zor çıkıyordum çünkü mutlaka feeder afk yada flamer geliyordu. 3 sezon önce weste geçtim ilk sezonumda altın oldum ama emin olabilirsin eu gold elo tr plat elo ile aynı sonraki sezonlarda oyunumu o kadar geliştirmeme yardımcı olduki o server 2. sezonda diamond oldum şu an ise grand master olmaya çalışıyorum umarım bir iki hafta içinde olabilirim. kesinlikle düşünme geç. flamer çok az feeder var ama emin ol elinden geleni yapıyorlar skin aldım hero deneyeceğim diye dereceliye girmiyor insanlar.

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
EUW Troll kaynıyor allah çarpsın klavyede tuş kalmadı sinirden yerlere çarpıyorum adam rq atıyor gank almayınca trollüyor ping atıyorsun trollüyor sadece trollüyorlar inanılmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Düşük elosu TR ile çok deli farklı değil çok fazla da türk var zaten. Ama yüksek elosu çok deli farklı.

Son düzenleme:
White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
TRde geçen sezon tek çift dia 1 esnek cha olan biri olarak söylüyorum EUW e geçmek şu oyunda yaptığım en iyi şeydi diyebilirim. Kafan rahat aga Türk toxicleri ordada var ama nadirdir 10 maçta en fazla 5 türk görüyorum kafam rahat toxic insan az.

TR ye göre maçlar daha uzun sürüyo adamlar daha safe oynuyorlar daha ciddiler tavsiyem hiç düşünmeden geçmen.

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyun bilgisi olarak çok gelişirsin elmas olup türkiye sunucusuna tekrar dönersen ne kadar geliştiğini fark edeceksin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lig seviyen eğer plat ve üzeriyse geç aksi takdirde tr'den hiç bir farkı yok eu west'in. hatta daha troll ve toxicler diyebilirim. fakat bunu yaşadığım için söylüyorum plat 4'e adım attığın an her şey o kadar değişiyor ki. oyuncu kalitesi gerçekten şaşılacak şekilde değişiyor.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
EUW serverinde platin 1e kadar TR ile oyunculuk farkı yok sadece yüksek elosu iyi eger elmas olabiliceksen git ama elmas olamıcaksan gitmeni önermem TRde allmuted yap aynı oluyor EUW ile

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Elmas ve sonrası çok zevkli oluyor. Ama adamların altını platini flame değil en azından.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Türkiye sunucusunda herkesin ortak şikayeti, oyuncu davranışlarının berbat olmasıdır. Sunucu değiştirme bu oranı azaltacaktır fakat ergen her millette ergendir. Hangi sunucuya gidersen git trol davranış sergileyen insanlar elbette olacaktır.
E-spor hedeflerin varsa EUW sunucusuna geçmen en mantıklısı olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
there is no big different

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...