bendede öyle lüten bulursan yazArkadaşlar iyi günler yeni yama gelmeden önce exp %50 ydi güncelleme yaptım oyuna girdim fakat exp 0 gözüküyor profile girdiğimde de aynı şekil bir üst lvl e kaç ex kaldığınıda göstermiyor ama maç geçmişlerim duruyor bilgisi olan yazabilir mi.. Boş yorumları raporlicam
anladığım kadarıyla buga girmiş düzelir bir zaman sonra düzelmez ise destek ekibiyle iletişime geç kankamArkadaşlar iyi günler yeni yama gelmeden önce exp %50 ydi güncelleme yaptım oyuna girdim fakat exp 0 gözüküyor profile girdiğimde de aynı şekil bir üst lvl e kaç ex kaldığınıda göstermiyor ama maç geçmişlerim duruyor bilgisi olan yazabilir mi.. Boş yorumları raporlicam
Oyuna girip 1 el attığında normal expn görünüyor launcher kapatılıp acılınca yine 0 gözüküyor aldığın xp Orjinal olanı kalıyor merak etme lw aldığın zaman düzelir ^^Arkadaşlar iyi günler yeni yama gelmeden önce exp %50 ydi güncelleme yaptım oyuna girdim fakat exp 0 gözüküyor profile girdiğimde de aynı şekil bir üst lvl e kaç ex kaldığınıda göstermiyor ama maç geçmişlerim duruyor bilgisi olan yazabilir mi.. Boş yorumları raporlicam
bendede aynısı oldu, bence herkesde aynı galiba bi güncellemeyle düzeltilir veya sadece görünüşte xpimiz gittiArkadaşlar iyi günler yeni yama gelmeden önce exp %50 ydi güncelleme yaptım oyuna girdim fakat exp 0 gözüküyor profile girdiğimde de aynı şekil bir üst lvl e kaç ex kaldığınıda göstermiyor ama maç geçmişlerim duruyor bilgisi olan yazabilir mi.. Boş yorumları raporlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?