free mi kanka nası? banlatıyo mu hanbotta direkt ban yiyom 1 el oynuyomtoir us kullanabilirsin yani kullaniyodm iyi baya
kanki bu paralı bi script bana free lazım vanguard gelince bunlarda gidecek çünkütoir us kullanabilirsin yani kullaniyodm iyi baya
paralı evet ama yani hakkını veriyor bazilari paralı olmasına ragmen ban atiyor 3 yila yakin kullandım banlatmadıfree mi kanka nası? banlatıyo mu hanbotta direkt ban yiyom 1 el oynuyom
kanki bu paralı bi script bana free lazım vanguard gelince bunlarda gidecek çünkü
paralı bi zahmet ban atmasın ama vanguars gelince gg olur gibiparalı evet ama yani hakkını veriyor bazilari paralı olmasına ragmen ban atiyor 3 yila yakin kullandım banlatmadı
reis 50 mesaj yaptım tahmini ne zaman gelir bi bilgin var mıo zaman spam atmadan 50 mesaj yap vanguard gelmeden kullan![]()
sc ayarını nasıl yapıyorsun ben ayarını yapamadımbu forumun scsi çok güzel emerald 1 oldum hala kullanıyorum
configler var dosyayla ayarlanıyor discord verirsen yardımcı olurumsc ayarını nasıl yapıyorsun ben ayarını yapamadım
buranın scsi kapanmadı mı?kanka memoryhackersin scriptini oneriyorum. 1 yıl oldu ban yemedim hala. ama hileyi açarken vanguard kapatmayı unutma aksi halde valorant hesabın ban yiyebilir