26 Nis 2022 #1 weisse W Onaylı Üye Katılım 21 Nis 2022 Mesajlar 72 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 24 4 HİZMET YILI Defkhan Besdokuz' Alıntı: biz 3 kişi oynuyoruz ona rağmen 2 tane mal gelince taşınmıyorlar çok zor oyun çokkk topta win -> irelia, yasuo botta win -> pyke (birazcık aklı olan adc lazım), lucian, caitlyn(aşırı op), vayne, xerath midde win -> ahri (gapcloserı çok iyi) , yasuo, xerath, azir jungle win -> noc, shyvana (bunlarda scripte gerek bile yok çarlar op), lee sin, warwick beğendiklerimi yazdım belki bu picklerle de denersiniz, iyi oyunlar. Genişletmek için tıklayın ... Gapcloser tam olarak ne oluyor kanka? Moderatörün son düzenlenenleri: 27 Nis 2022
Defkhan Besdokuz' Alıntı: biz 3 kişi oynuyoruz ona rağmen 2 tane mal gelince taşınmıyorlar çok zor oyun çokkk topta win -> irelia, yasuo botta win -> pyke (birazcık aklı olan adc lazım), lucian, caitlyn(aşırı op), vayne, xerath midde win -> ahri (gapcloserı çok iyi) , yasuo, xerath, azir jungle win -> noc, shyvana (bunlarda scripte gerek bile yok çarlar op), lee sin, warwick beğendiklerimi yazdım belki bu picklerle de denersiniz, iyi oyunlar. Genişletmek için tıklayın ... Gapcloser tam olarak ne oluyor kanka?
26 Nis 2022 #2 Defkhan Besdokuz ☾⭒ königsrasse Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2018 Mesajlar 1,741 Çözümler 33 Tepki puanı 316 Ödüller 10 7 HİZMET YILI weisse' Alıntı: Gapcloser tam olarak ne oluyor kanka? Genişletmek için tıklayın ... üzerine atılanlara karşı önlem dostum misal yasuo minyondan E ile kayıp sana gelirken ahri otomatik charm atıyor ona ya da rengar, kha zix gibi champler üzerine atlarsa Vayne otomatik E atıp uzaklaştırıyor bunlar gibi Moderatörün son düzenlenenleri: 27 Nis 2022
weisse' Alıntı: Gapcloser tam olarak ne oluyor kanka? Genişletmek için tıklayın ... üzerine atılanlara karşı önlem dostum misal yasuo minyondan E ile kayıp sana gelirken ahri otomatik charm atıyor ona ya da rengar, kha zix gibi champler üzerine atlarsa Vayne otomatik E atıp uzaklaştırıyor bunlar gibi