Uzman Üye
Kim bilir, belki de chat banı olup da ailevi değerlerimizi en müstehcen yerlerine kadar değerlendirmek istemiştir de yazamamıştır. Şaka bir yana yok öyle bir şey kral .duzun süre maç bulmadığı zaman maça bot attığı söyleniyor ama bot normal oyuncu gibi oynuyor kötüde oynamıyor iyide oynamıyor benim takımıma geldiğinide düşünüyorum çünkü maç başında sürekli hareket ediyo hiç yerinde durmuyodu chate hiç mesaj yazmadı hiç ss vermedi honor vermedi sizce bu gerçekten gerçekmi nası bi cümle oldu bu asdasd
böyle bir şeyin olmasının imkanı olduğunu düşünmüyorumuzun süre maç bulmadığı zaman maça bot attığı söyleniyor ama bot normal oyuncu gibi oynuyor kötüde oynamıyor iyide oynamıyor benim takımıma geldiğinide düşünüyorum çünkü maç başında sürekli hareket ediyo hiç yerinde durmuyodu chate hiç mesaj yazmadı hiç ss vermedi honor vermedi sizce bu gerçekten gerçekmi nası bi cümle oldu bu asdasd
reis elemanın banı vardır ban olduğu zaman hiçbir şey yapamıyorsunuzun süre maç bulmadığı zaman maça bot attığı söyleniyor ama bot normal oyuncu gibi oynuyor kötüde oynamıyor iyide oynamıyor benim takımıma geldiğinide düşünüyorum çünkü maç başında sürekli hareket ediyo hiç yerinde durmuyodu chate hiç mesaj yazmadı hiç ss vermedi honor vermedi sizce bu gerçekten gerçekmi nası bi cümle oldu bu asdasd
hocam sanırım level botuna rastlamışsın şuan lolde baya fazla varuzun süre maç bulmadığı zaman maça bot attığı söyleniyor ama bot normal oyuncu gibi oynuyor kötüde oynamıyor iyide oynamıyor benim takımıma geldiğinide düşünüyorum çünkü maç başında sürekli hareket ediyo hiç yerinde durmuyodu chate hiç mesaj yazmadı hiç ss vermedi honor vermedi sizce bu gerçekten gerçekmi nası bi cümle oldu bu asdasd
Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Olsaydı eğer e sporcular filan söylerlerdi. Birde yapay zeka o diamond eloda gercek oyuncularla denk oynayacak kadar gelişmemiştir bence.uzun süre maç bulmadığı zaman maça bot attığı söyleniyor ama bot normal oyuncu gibi oynuyor kötüde oynamıyor iyide oynamıyor benim takımıma geldiğinide düşünüyorum çünkü maç başında sürekli hareket ediyo hiç yerinde durmuyodu chate hiç mesaj yazmadı hiç ss vermedi honor vermedi sizce bu gerçekten gerçekmi nası bi cümle oldu bu asdasd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?