☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar şimdi Hextech Repair Tool'un oluşturduğu kayıtları ticket yoluyla iletiyorum kendilerine, umarım yardımcı olurlar.Hextech repair kullan. Cikan loglari riot games'e ticket at. Ilgileneceklerini dusunuyorum
Script kullanmıyorum dostumscriptsiz dene gene böyle birşey olursa riot a aynı ekran goruntusunu at eger olmazsa Scrıpt i geliştiren yöneticilerin bu sorunu düzeltmesini bekle.
Dikeylik veya yataylık söz konusu değil ayrıca dikey senkronizasyon da kapalı. Karakterlerin veya haritadaki herhangi bir nesnenin sağından solundan çizgiler uzamaya başlıyor 2-3 dakikada bir çizgi çıkıyor ve sonunda oyun donup kapanıyor. Oyunu silip yükledim, tam onarım yaptım, hextech repair tool kullandım fakat fayda etmedi.dikey senkronizasyondan dolayı oluyor, devre dışı bırakmalısın çizgiler dikey mi yatay mı?
ekran kartı güncellemeyi denedin mi?Dikeylik veya yataylık söz konusu değil ayrıca dikey senkronizasyon da kapalı. Karakterlerin veya haritadaki herhangi bir nesnenin sağından solundan çizgiler uzamaya başlıyor 2-3 dakikada bir çizgi çıkıyor ve sonunda oyun donup kapanıyor. Oyunu silip yükledim, tam onarım yaptım, hextech repair tool kullandım fakat fayda etmedi.
Daha ağır oyunlarda denedim bilgisayarı daha da zorlayan oyunlarda hiçbir problem yok fakat lolde böyle durumGün içinde herhangi bir ekran kartı sürücü güncelleştirmesi yaptın mı ? yaptıysan bir önceki sürüme dön. Ayrıyetten başka oyunlarda grafiksel anlamda bir gariplik var mı diye test et, bu hatanın lole özgü olup olmadığını anlayıp daha net bir çözüme ulaşalım.
Silip yükledim, tam onarım yaptım, hextech repair tool da kullandım fayda etmedi maalesef logları riota ticket yoluyla ilettim umarım yardımcı olurlar.Dostum silip yükle olamzsa en temizi ticket atmak olacaktır geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?