LoL Grafik Bozukluğu (Çizgiler) / Yardım! (ÇÖZÜLDÜ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, sabahtan beri hiçbir problem yoktu son bir kaç saattir oyunumda bu tür çizgiler çıkmaya başladı önce oyunu tam onarım yaparak onardım sonra da silip baştan yükledim fakat geçmek bilmiyor. Ekran kartımda mı sıkıntı var acaba diyordum ki lol hariç hiçbir yerde olmuyor ayrıca ekran görüntüsü aldığımda da gözüküyor.. Oyunu aşağıya alıp tekrar açtığımda düzeliyor fakat sadece bir kaç dakikalığına.. Zaman ilerledikçe çizgiler de artıyor ve oyun kapanıyor seri maçımı bu hata yüzünden kaybettim.. Lütfen yardım eder misiniz?
Resmin boyutu fazla olduğu için doğrudan buraya yükleyemedim link olarak paylaşıyorum.

*
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
*

Üye
6 HİZMET YILI
Riot'a ticked at bu screen shotu veya Hextech Repair Tool ile oyun dosyalarını temizle kanka

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hextech repair kullan. Cikan loglari riot games'e ticket at. Ilgileneceklerini dusunuyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
scriptsiz dene gene böyle birşey olursa riot a aynı ekran goruntusunu at eger olmazsa Scrıpt i geliştiren yöneticilerin bu sorunu düzeltmesini bekle.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hextech repair kullan. Cikan loglari riot games'e ticket at. Ilgileneceklerini dusunuyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar şimdi Hextech Repair Tool'un oluşturduğu kayıtları ticket yoluyla iletiyorum kendilerine, umarım yardımcı olurlar.
scriptsiz dene gene böyle birşey olursa riot a aynı ekran goruntusunu at eger olmazsa Scrıpt i geliştiren yöneticilerin bu sorunu düzeltmesini bekle.
Script kullanmıyorum dostum :D

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
dikey senkronizasyondan dolayı oluyor, devre dışı bırakmalısın çizgiler dikey mi yatay mı?
resim atmışsın görmedim, o hatayı ilk defa görüyorum benim ekranımda dikey çizgiler var fakat belli belirsinz fps yükseltmek için dikey senk. açmıştım o yüzden oluyordu

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dikey senkronizasyondan dolayı oluyor, devre dışı bırakmalısın çizgiler dikey mi yatay mı?
Dikeylik veya yataylık söz konusu değil ayrıca dikey senkronizasyon da kapalı. Karakterlerin veya haritadaki herhangi bir nesnenin sağından solundan çizgiler uzamaya başlıyor 2-3 dakikada bir çizgi çıkıyor ve sonunda oyun donup kapanıyor. Oyunu silip yükledim, tam onarım yaptım, hextech repair tool kullandım fakat fayda etmedi.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Ticket at yarin cevap vermezler ama :/ en gec pzt ye kadar beklemen lazim

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Dikeylik veya yataylık söz konusu değil ayrıca dikey senkronizasyon da kapalı. Karakterlerin veya haritadaki herhangi bir nesnenin sağından solundan çizgiler uzamaya başlıyor 2-3 dakikada bir çizgi çıkıyor ve sonunda oyun donup kapanıyor. Oyunu silip yükledim, tam onarım yaptım, hextech repair tool kullandım fakat fayda etmedi.
ekran kartı güncellemeyi denedin mi?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gün içinde herhangi bir ekran kartı sürücü güncelleştirmesi yaptın mı ? yaptıysan bir önceki sürüme dön. Ayrıyetten başka oyunlarda grafiksel anlamda bir gariplik var mı diye test et, bu hatanın lole özgü olup olmadığını anlayıp daha net bir çözüme ulaşalım.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum silip yükle olamzsa en temizi ticket atmak olacaktır geçmiş olsun

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Gün içinde herhangi bir ekran kartı sürücü güncelleştirmesi yaptın mı ? yaptıysan bir önceki sürüme dön. Ayrıyetten başka oyunlarda grafiksel anlamda bir gariplik var mı diye test et, bu hatanın lole özgü olup olmadığını anlayıp daha net bir çözüme ulaşalım.
Daha ağır oyunlarda denedim bilgisayarı daha da zorlayan oyunlarda hiçbir problem yok fakat lolde böyle durum :(
Dostum silip yükle olamzsa en temizi ticket atmak olacaktır geçmiş olsun
Silip yükledim, tam onarım yaptım, hextech repair tool da kullandım fayda etmedi maalesef logları riota ticket yoluyla ilettim umarım yardımcı olurlar.
Sorun ekran kartının sürümündeymiş arkadaşlar yeni bir sürümü çıkmış güncelleyince sorun ortadan kalktı, yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...