Aynı şekilde eşyalarda bu şekilde v.hydra güzel bir eşya oldu güncellemeden sonra nerflediler yada navori gibi yani bir oyunu dengelemek çok zor olmasa gerek yıllardır.Kankam lol macerası benim gözümde 8.Sezonda bitti. Daha nasıl çukura yuvarlayabilirler onu oturdum izliyorum. Ha oynuyorum, ama bir gram zevk almadan.
abi saçma bir tank metası var sana çok katılıyorumBazı şampiyonlar gerçekten hasarları rezalet durumda,
misal viktor e'si ilk lvl'de 50 vuruyor 70 mana harcıyor bir sürü nerf yedi q su bir adc nin normal düz vurusu ile eşit durumda
yada corki 2 sezon birinciliğim var ap oranı %40'dan %20'ye çekildi ap kasmak şaçmalık oldu ve taban saldırı gücü 55 apcl erinkinden daha kötü ultisi ap'den %12 alıyor ad kassan %15
tf'nin q su'da aynı durumda nerdeyse hiç damagesi yok bir stan atıyor diye bitirmişler
tankları acayip buflıyorlar saçma sapan damage'ları var misal mundo,shen,rammus gibi full defansiz çıkıp 600 ad nedir ?
Daha fazla uzatmayacağım sizin de bu konu hakkında görüşleriniz nedir ?
Tank dediğin çar hasar atmaz Hasar tanklar O kadar saçma oldu ki artık Tank çarlar bile hasar vuruyor gerçekten çok rezalet bir durum ya mundo dediğin gibi aşırı derecede bozuk hem tank hem hasar atıyor garip gerçekten garip yaBazı şampiyonlar gerçekten hasarları rezalet durumda,
misal viktor e'si ilk lvl'de 50 vuruyor 70 mana harcıyor bir sürü nerf yedi q su bir adc nin normal düz vurusu ile eşit durumda
yada corki 2 sezon birinciliğim var ap oranı %40'dan %20'ye çekildi ap kasmak şaçmalık oldu ve taban saldırı gücü 55 apcl erinkinden daha kötü ultisi ap'den %12 alıyor ad kassan %15
tf'nin q su'da aynı durumda nerdeyse hiç damagesi yok bir stan atıyor diye bitirmişler
tankları acayip buflıyorlar saçma sapan damage'ları var misal mundo,shen,rammus gibi full defansiz çıkıp 600 ad nedir ?
Daha fazla uzatmayacağım sizin de bu konu hakkında görüşleriniz nedir ?
Aynen öyle hocam mundo alıyor zırh cıkıyor zırh delme bile cıksan işlemiyor sacma herolar var yeni hero cıkartcaklarına bence eskilier duzenlemeleri lazmşuanki hala devam eden tank metası aşırı saçma 5 tank hepsine çivili çık adamalr öldüremiyor zaten seni
iyi oynayan kişinin eline nunu cok güçlü.nunu takıma asis dişinda 0 işev aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?