Uzman Üye
public bütün ürünler illa ki banlatıyor ya private tercih etmelisin ki verification almak zor alsan da fiyatı tuzlu odin tercih edebilirsin fee + 1 ay ücreti 300€ ya da semi private'i mevcut slot yok public yeni çıktı 75€ veyahut eğer sistem özellikleri yeterliyse cihazın 1 diskine macOS işletim sistemi kurup bgx macOS key alıp vanguardsız şimdilik oynayabilirsin
MacOS'lara da artık vanguard geliyor ve bgx o kadar kaliteli bir script değil
Alabileceğim diyorsan piyasa'nın en iyi script'i private suite'dir hiçbir script'te bunun kadar performans alamazsın eğer ilgileniyorsan memoryhackers'ın discord'unda mod kısmından bana dm'den ulaşabilirsin sana davet linkini gönderirim
Elbette haklısınız ben ban riski bulunmayan en iyisini öneriyorum herkesin kendi kararımacOS'a vanguard'ın gelmesi önemli değil şimdilik yok ? Private bir ürüne gidip şuan 275€ vermek akıl kârı değil lol gibi bir oyun için gereksiz tabii zengin değilsen ve oyundan gelir sağlamıyorsan gereksiz şimdilik macOS bgx kullanılabilir performans'ı kötü değil tabi ki diğer sclere göre karşılaştırdığımızda kötü olabilir ancak en azından banlanmıyorsun böyle bir +'sı mevcut.
kanka bana dcden atsana kyunzie ismimMacOS'lara da artık vanguard geliyor ve bgx o kadar kaliteli bir script değil
Alabileceğim diyorsan piyasa'nın en iyi script'i private suite'dir hiçbir script'te bunun kadar performans alamazsın eğer ilgileniyorsan memoryhackers'ın discord'unda mod kısmından bana dm'den ulaşabilirsin sana davet linkini gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?