- Yasaklandı
-
kanka dll eksikliğinden olabilir sil tekrardan yükle yua da pc ye bütün dll leri indir epey zaman alcıcak ama düzel %60 ihtimal le2 sevıyeyım 3 sevıyeye hangı oyun modunu oynayarak sevıye atlayabılırım bırde bır sorum daha var oyunu bıtırdıkten sonra devam et dedıgımde oyun aniden kapanıyor nedense ?
başka oyunlarda hile kullanıyorum herhangi bir sorun yokkanka dll eksikliğinden olabilir sil tekrardan yükle yua da pc ye bütün dll leri indir epey zaman alcıcak ama düzel %60 ihtimal le
aram oyna bence hızlı bitiyor aramda 2 oyun normal oyunda 1 oyuna geliyor
aram açılmadı daha işte 3 seviye gerek antrenman modu felanmı gireyim hangisi daha çok xp verir ?bence 20 kadar normal oyna 20 30 kadar aram gir
ozaman normal oyundan kas full hızlı atlanıyor zaten 30'dan sonrada dereceli girbaşka oyunlarda hile kullanıyorum herhangi bir sorun yok
Post automatically merged:
aram açılmadı daha işte 3 seviye gerek antrenman modu felanmı gireyim hangisi daha çok xp verir ?
ozaman normal oyundan kas full hızlı atlanıyor zaten 30'dan sonrada dereceli gir
normal oyun antrenman modunumu kastedıyorsunuz hangi kısım ?istersen beraber kasabilirz bende yeniyim oyunda
Baştaki eğitimleri bitince 3 level oluyorsun ama onun dışında aram ile hızlı kasabilirsin2 sevıyeyım 3 sevıyeye hangı oyun modunu oynayarak sevıye atlayabılırım bırde bır sorum daha var oyunu bıtırdıkten sonra devam et dedıgımde oyun aniden kapanıyor nedense ?
bence başla süper bir oyunNasıl bir oyun ben başlamayı düşünüyorum.
yo bana göre mpyasuo en güclü karaktermi hacı
Yapay zekaya karşı oynaya knk bide aram var2 sevıyeyım 3 sevıyeye hangı oyun modunu oynayarak sevıye atlayabılırım bırde bır sorum daha var oyunu bıtırdıkten sonra devam et dedıgımde oyun aniden kapanıyor nedense ?
Yapay zekaya karşı oynaya knk bide aram var
aram girdigimde level atlat altın al ekranı gelmedi nedense sadece shift deki menü geliyor oda level ve item olmadan pek işe yaramıyor sadece bendemı gelmiyor aram da altın level atlatma menüsü yoksa herkesdemi öyle ?aram gir kanks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?