LoL haksız yere 14 gün yenilen ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derman
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Oyunuma 4 Pre Geldi Ve Açık Konuşursak Kötü Oynadılar Adamlar 4 8 Feedlediler Ben Soloda Güzel Güzel 12 4 Oynuyordum Toptan İndim Adamlar Çok Güçlenmişler ff Verdiler Sonra Oyun Sonu Cheatan 1 Kişi Shyvana Report Feed Dedi Ve 4 Prede Repledi Ve Bende 14 6 Gittipim Maçta 5 Dk Sonra Feed Yüzünden 2 hafta Ban Yedim Ne yapmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
lolün sitesine gir oradan bilet gönder maçını inceledikten sonra haklıysan yardım ederler

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
riottan maç geçmişini tekrar incelemelerini söyle.Auto ban yemiş olabilirsin

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bilerek koşup ölmediğin sürece ban yemezsin(riot algılıyor zaten bu durumları) yıl 2015te falan "yeteneksiz oyuncu" diye report ediliyordu ama artık öyle bir şey yok muhtemelen farklı bir nedenden dolayı ban yedin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şöyle diyim sen o adamları raporla cidden lolun adamları çalışıyor ben canlı canlı 5 kişinin ban yediğini hatırlıyorum raporlarken açıklama yap boş bırakma güzelcene ve doğrucana açıklarsan cidden banlanıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
haksız ban yediysen düzeltilir merak etme sıkma hemen canını bir bilet at bir iki güne kalkar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Toxiclik yapıp, feedden ban yedim diye demiyorsundur umarım. O dediğiniz imkansız.

Üye
5 HİZMET YILI
Riot a ticket at ama yazarken büyük küçük harf ve noktalama işaretlerine dikkat edersen daha dikkate alırlar

Derman
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Toxiclik yapıp, feedden ban yedim diye demiyorsundur umarım. O dediğiniz imkansız.
Toxsitlik Feedleyenlere Safe Kal Diyip Solodan Bota Gang Atıp Yardım Ettikten Sonra Neden Xp Bölüyosun Diye Anneme Sövenlere Sövmekse Evet Toxsitlik Yaptım

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Toxsitlik Feedleyenlere Safe Kal Diyip Solodan Bota Gang Atıp Yardım Ettikten Sonra Neden Xp Bölüyosun Diye Anneme Sövenlere Sövmekse Evet Toxsitlik Yaptım
Haksız yere ban yememişsiniz o zaman?. Konuyu çarpıtmayın, adam size küfrediyor diye size küfür etme hakkı vermiyor. Aldığınız ban doğru bir haksız durum yok

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
millete ana bacı sövmeme rağmen zar zor 10 maç chat banı yemiştim zamanında ki senin skorun da iyi küfürden replemişlerdir sen de küfür etmişsindir ban yemişsindir yapacak bir şey yok geçmiş olsun.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
millete ana bacı sövmeme rağmen zar zor 10 maç chat banı yemiştim zamanında ki senin skorun da iyi küfürden replemişlerdir sen de küfür etmişsindir ban yemişsindir yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
Bir de bu durumu tek sefer yapınca ceza kesmiyorlar. Her el paso küfür edilirse ceza kesiliyor ve ceza alınması normal her neyse konu incelendiğinde banın haksız olmadığı anlaşılmıştır. Riota ticket atınca ban süresini azaltmıyorlar, kaldırmıyorlar. Boşa ticket açmayın ban sürenizin bitmesini bekleyin. Nerede nasıl konuşacağınızı bilmiyorsanız chat kapatın. Topic locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...