Toxsitlik Feedleyenlere Safe Kal Diyip Solodan Bota Gang Atıp Yardım Ettikten Sonra Neden Xp Bölüyosun Diye Anneme Sövenlere Sövmekse Evet Toxsitlik YaptımToxiclik yapıp, feedden ban yedim diye demiyorsundur umarım. O dediğiniz imkansız.
Haksız yere ban yememişsiniz o zaman?. Konuyu çarpıtmayın, adam size küfrediyor diye size küfür etme hakkı vermiyor. Aldığınız ban doğru bir haksız durum yokToxsitlik Feedleyenlere Safe Kal Diyip Solodan Bota Gang Atıp Yardım Ettikten Sonra Neden Xp Bölüyosun Diye Anneme Sövenlere Sövmekse Evet Toxsitlik Yaptım
Bir de bu durumu tek sefer yapınca ceza kesmiyorlar. Her el paso küfür edilirse ceza kesiliyor ve ceza alınması normal her neyse konu incelendiğinde banın haksız olmadığı anlaşılmıştır. Riota ticket atınca ban süresini azaltmıyorlar, kaldırmıyorlar. Boşa ticket açmayın ban sürenizin bitmesini bekleyin. Nerede nasıl konuşacağınızı bilmiyorsanız chat kapatın. Topic lockedmillete ana bacı sövmeme rağmen zar zor 10 maç chat banı yemiştim zamanında ki senin skorun da iyi küfürden replemişlerdir sen de küfür etmişsindir ban yemişsindir yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?