Yorum kascsgina konuyu okuyararlı konu
Assembly biliyorsan kir bakalimlan neden kırılmasın djoodw7qdji3kfnizi olm memoryUI'da kırılır kırılmaz diye bir şey YOK
kkkkkardeş biliyoz demekki söylüyozAssembly biliyorsan kir bakalim
knk senin gibi işsizmiyim işime yarıyan programları kırıyorum(her korumayı değil)Ok kir vm 3 sonra ss at
kardeşim iyi hoş güzel diyorsun da herkes bilmiyor ki beni alanım değil ve sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum ne yapılır nasıl yapılır sadece konu paylaştım fikrimi belirttim yardım edecek birisi var mı diye bu platform ne üzerine kurulu ? insanlar birbirine yardım ediyor bişeyler yapılıyor sonuçta herkes bilseydi bu işi zaten buraya post açmazdı kendi yapar kullanırdıknk senin gibi işsizmiyim işime yarıyan programları kırıyorum(her korumayı değil)
ayrıca arkadaşa işsiz demişsin ama herkes kendi işine geleni yapar senin düşüncen ile bana görede sen işsizsin bu böyle uzar gider renkler ve zevkler tartışılmazknk senin gibi işsizmiyim işime yarıyan programları kırıyorum(her korumayı değil)
knk sana demedim bu 1kardeşim iyi hoş güzel diyorsun da herkes bilmiyor ki beni alanım değil ve sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum ne yapılır nasıl yapılır sadece konu paylaştım fikrimi belirttim yardım edecek birisi var mı diye bu platform ne üzerine kurulu ? insanlar birbirine yardım ediyor bişeyler yapılıyor sonuçta herkes bilseydi bu işi zaten buraya post açmazdı kendi yapar kullanırdı
Post automatically merged:
ayrıca arkadaşa işsiz demişsin ama herkes kendi işine geleni yapar senin düşüncen ile bana görede sen işsizsin bu böyle uzar gider renkler ve zevkler tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?